lauantai 14. kesäkuuta 2014

Total Eye Care sk 15 on monipuolinen ratkaisu tummiin silmänympäryksiin.

Tummat silmänympärykset ovat tyypillinen ongelma vaaleaihoisille suomalaisille. Tummuutta voi kahta erilaista. Silmänympäryksen iho voi olla niin ohutta, että sinertävän tummat hiusverisuonet näkyy ihon läpi. Toinen syy voi olla pigmenttiläiskissä jolloin UV-säteily on tummentanut vaalean silmäluomen ihon. Tällöin myös silmien ympärysten rypistyminen lisääntyy, koska UV-säteily nopeuttaa ihon vanhenemista ja rypistymistä.

Total Eye Care sk 15 ( norm. 62€ NYT TARJOUS 48€) on apu kummassakin tapauksessa. Total Eye Care sk 15 sisältää valoataittavan mineraalipigmentin, joka estää tummuuden näkymistä. Voide toimii, kuin hoitava valokynä. Pigmentti ei ole meikkiaine, vaan luonnon mineraali, joka vähentää tummuutta. Voiteessa oleva aurinkosuoja myös estää pigmenttiläiskien syntymistä. Harva aurinkosuojavoide on tarpeeksi kevyttä ohuelle silmänympärysiholle ja ne saattavat tehdä turvotusta. Total Eye Care sk 15 on erittäin kosteuttava ja siksi siloittaa juonteita ja pikkuryppyjä. Se on myös Dermalogican silmänympärysvoiteista kaikista kevyin ja sopii siksi ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi nuorelle.

Suosittelen silmänympärysvoidetta heti parikymppisenä, jos käyttää silmämeikkiä jatkuvasti. Kuivaihoinen nuori tarvitsee oman tuotteen ohuelle silmänympärysiholle aikaisemmin, kuin rasvaihoisempi. Miehille Total Eye Care sk 15 on varsinainen pelastus, koska mitään peittävää meikkituotetta he eivät voi käyttää, niin tämä mineraalipigmentti hiukan peittää silmänympärystää. Miehillä vitiligo eli valkopälvi on sellainen, että se tulee usein silmienympärille. Tämä täysin pigmentitön iho palaa todella herkästi ja siihen Total Eye Care sk15 on omiaan. 

12 kommenttia:

  1. Anonyymi20:29

    Voiko tätä total eye care rasvaa käyttää jatkuvasti, vai tukkiiko tuo vaaleanpunainenväri jotenkin ihoa? Olen käyttänyt useita vuosia lääketippoja silmänpainetautiin ja ne tummentaa luomia. Total eye care on ollut suoranainen pelastus, koska se peittää hyvin ja en halua käyttää meikkiä. Pelkään vaan, että se alkaa tukkimaan ihoa, tai ei ole muuten riittävä hoito vanhemmalle iholle. Yärasvana kyllä vaihtelen muita Dermalogican tuotteita. Nyt käytössä on tämä uusin ultracalming serum.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi13:48

      Tein vahingossa kommenttini kahteen kertaan. Jotenkin ekalla kirjoituskerralla se menikin tuohon edelliseen postaukseen eli vuosikertavoiteeseen.
      Tarkennan tämän siksi ettei taas joku väitä jotain hassua näistä kommenteista, tai pidä niitä Inkerin itse kirjoittamina. Vahinko oli siis minun ja se oli inhimillinen erehdys.

      Poista
    2. Täällä olikin paljon kysymyksiä, valitettavasti jouduitte odottamaan vastauksia, kun ehtinyt tänään katsoa blogia.
      Silmänpainetautiin käytetyt lääketipat melkein aina tummentaa silmänympärystät ja tähän Total Eye Care on oikein hyvä apu. Mitään pelkoa ei ihon tukkiintumisesta ole, koska vaaleanpunerva sävy ei ole väriainetta eikä meikkiä, vaan hoitavaa mineraalipigmenttiä. Total Eye Care on aika ohut voide ja vanhenevalle iholle se ei yksinään riitä. Sen kanssa on hyvä käyttää yöksi tehokkaampi voide. Tuo Ultra Calming Eye Serum on oikein hyvä ja sitä voi käyttää myös Total Eye Caren alla. Oikein "super ryppyrasva" on Age Reversal Eye Complex ja sekin vähentää silmänympärystän tummuutta.

      Inkeri

      Poista
  2. Helena Kuusinen20:35

    Total Eye Care on tosi hyvä aurinkosuoja luomille. Muutamana kesänä mieheni silmänympärykset paloi pahasti, koska hänellä on tuo valkopälvi ja pigmentti alkoi vähenemään luomilta. Emme oikeastaan ymmärtäneetkään, että valkoiset läiskät olivat tulossa silmienympärille ja niitä ei edes älytty suojata. Nyt ei palamista tapahdu, kun laittaa joka aamu Total Eye Caren.
    Vartalolla tuo uusi Sport 50 Protection aurinkovoide on ollut hänellekin hyvä, koska selkä on täynnä vitiligoläiskiä, mutta liian rasvainen aurinkosuoja saa aikaan finnejä. Sport 50 on tarpeeksi kevyt ja mieheni sanoi sen olevan tähän astisista suojavoiteista paras.

    Helena Kuusinen

    VastaaPoista
  3. Anonyymi22:32

    Olipas hauska yhteensattuma näissä kommenteissa. Itselläni on vitiligo ja sisareni kärsii tummista luomista, kun glaukoomatipat ärsyttää silmäluomea.
    Vitiligon takia silmänympäryksen suojaaminen on välttämätöntä, mutta aika hankala oli ensin löytää kunnon aineet. Nykyään, kun käytän Dermalogicaa ongelmaa ei enää ole. Tätä Total Eye Care olen käyttänyt useita vuosia aina aamuisin. Sen päälle levitän vielä SkinPerfect Primerin ja se yhdistelmä tasoittaa niin paljon värieroja ettei aina tarvitse laittaa luomivärejä. Sisareni käyttää ihan samaa yhdistelmää, mutta peittääkseen luomien tummuutta, tai minusta ne ovat lähinnä punakat.

    Mitään haittaa en ole kokenut, vaikka olen käyttänyt vuosia Total Eye Carea. Vaihtelen sen kanssa erilaisia tehotippoja ja yöhoitovoiteita. Talvella käytän aina Skin Hydrating Boosterin Total Eye Caren alla. Nyt olen ihastunut Multivitamin Power Serumiin ja laitan sen aamuin illoin myös silmienympärille ja yöksi Intensive Eye Repairin sen päälle. Olen hyvin kuivaihoinen ja ikää on jo kuusikymppiä, niin tuo Total Eye Care on mielestäni yksinään liian kevyttä. Melkein aina laitan sen alle jonkun tehotipan.
    Kiva lukea toisten kommenteista vinkkejä miten muut käyttää Dermalogicaa.

    Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein hyvistä vinkeistä. Erilaisia tehotippoja onkin hyvä käyttää Total Eye Caren alla, jotta siihen saa lisää hoitavuutta. Nyt tuo Multivitamin Power Serum on meidän suosituin tehotippa ja se on myös tarkoitettu silmäluomille. Silloin, kun on näin tehokas tehotippa käytössä tuo Total Eye Cream riittää sen päällä aamulla ja illalla.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi22:41

    Mulla en periytyvätaipumus mustiin silmäluomiin ja se on ollut ikävä haitta, kun aina näyttää väsyneeltä. Äitini on Inkerin asiakas ja hän osti mulle tän Total eye caren jo ollessani kuusitoista. Olen käyttänyt sitä nelisenvuotta ja en tulisi toimeen ilman sitä. Olen kokeillut varmaan kaikki halvemmat sarjat missä olisi vähäkin samanlainen silmänympärysjutska, mutta eivät mitenkään korvaa Total eye carea. Toisaalta se pieni tuubi kestää käytössäni lähes kolmekuukautta, ellen sitä hukkaa:)
    Tosi kiva, että se on nyt tarjouksessa niin opiskelijabudjettikin kestää hinnan.

    Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös nuorilla voi olla tummat silmänympärykset, jos siihen on periytyvä tarkoitus ja yleensä tummuus pahenee iän myötä. Hienoa, että olet löytänyt Total Eye Caren ja minullakaan ei ole tietoa onko millään muulla sarjalla mitään vastaavaa. Ainakaan hajusteetonta ja väriaineetonta tuotetta ei muuta Suomen markkinoilla ole.

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi00:44

    Kiva lukea näitä kommentteja. Olen aina kärsinyt tummista silmäluomista enkä ole edes ajatellut, että on muitakin saman riesan omaavia. En ole edes koskaan kysynyt mitään apua omalta kosmetologiltani. Nyt innostuin todella tästä Total eye caresta olisi suuri helpotus, jos löytyisi aine mikä auttaa eikä olisi meikki. Aina kun yritän peittää silmänympäryksiä peitemeikki näkyy niin selvästi, että tilanne pahenee entisestään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa aina ottaa kosmetologin kanssa puheeksi ne asiat mitkä vaivaa omassa ihossa. En yleensä itse ota puheeksi tummia silmänympäryksiä ellei asiakas itse ala niistä keskustella. Ellei tummat silmänympärykset ole asiakkaalle ongelma en minäkään tee niistä ongelmaa. Tummia silmänympäryksiä ei ole mitään syytä hoitaa ellei itse koe niitä haitaksi. Kyse on vaan kosmeettisesta haitasta eikä sitä ole mitään syytä suurennella.

      Inkeri

      Poista
  6. Anonyymi01:16

    Voinko käyttää Total Eye Care myös yöllä? Olen 26v.ja ihoni on sekaiho. Koen, että tuo silmänympärysvoiteen täyteläisyys on minulle ihan riittävä.

    VastaaPoista
  7. Alle kolmekymppinen voi käyttää Total Eye Carea myös yöllä ellei iho ole todella kuiva. Jos koet sen riittävän täyteläiseksi, niin silloin se on juuri sopiva sinulle sekä yöksi, että päiväksi.

    Inkeri

    VastaaPoista