perjantai 12. syyskuuta 2014

Kasvohoito kannattaa tehdä 4-6 viikon välein

Suurin osa asiakkaistamme käy säännöllisesti Nanolift kasvohoidossa ( 118€) 4-6 viikon välein. Kolme kuukautta on ihan maksimi hoitoväli jolloin edellisen kasvohoidon vaikutusta pystytään vielä jatkamaan. Tähän pitää pyrkiä, että kasvohoidot tukevat toinen toisensa vaikutuksia. Jos jokainen kasvohoito aloitetaan aina nollatilanteesta esimerkiksi asiakkaan käydessä vain kaksi kertaa vuodessa ei saada aikaan mitään pysyviä hoitotuloksia. Tavallaan hoidot menee melkeimpä hukkaan ja ehkä kannattaisi kasvohoitoraha käyttää hyviin tehohoitotuotteisiin kotona.

Nuoren ihmisen ihosolukko uudistuu täysin noin neljän viikon välein. Sitten, kun ikää on neljäkymppiä, niin uudistumisaika venyy kuuteenkin viikkoon. Kahdeksankymppisellä ihokudos uudistuu 8-9 viikon välein. Nuoren iho näyttää siksi niin kauniilta, kun siinä ei ole harmaata kuolluttasolukkoa paksulti ja ihosolut ovat läpikuultavia ja joustavia. Ihonkerrokset muodostuu soluista, jotka ovat kuin pyöreitä joustavia ilmapalloja ja ne ovat täynnä soluväliainetta. Nuorella ihmisella, alle 25-vuotiaalla ihosolukko uudistuu ihan itsekseen neljän viikon välein. Sitten, kun ikää tulee lisää iho tarvitsee apua siihen, että uudistuminen pysyisi tässä neljässä viikossa. Ensinnäkin kuorinta on ensiarvoisen tärkeää, koska iho ei tuota uutta solukkoa ellei vanha solukko irtoa ja putoa pois. Nanolift hoidossa tehty kuorinta on paljon tehokkaampi, kuin mikään kotikäyttöön tarkoitettu kuorinta. Me sekoitamme useammasta eri hedelmähaposta jokaiselle asiakkaalle oman kuorintaseoksen. Näin kuorinta on varmasti ihotyyppiin ja vuodenaikaan sopiva.

Kaikista tärkeintä on hoidossa imeytettävät aineet. Ne imeytyvät ihosolun soluväliaineeseen ja pitävät yllä solun pehmeyttä ja pyöreyttä. Kasvohoito vaikuttaa siihen, että vaikka ihosolu ei enää irtoakkaan neljän viikon välein, solut pysyvät pehmeinä ja joustavina. Kasvohoito vaikuttaa juuri niin kauan, kun solut pysyvät ihossa ja auttavat ihoa pysymään joustavampana. Ihanteellista olisi, että yli viisikymppinen saisi kasvohoidon neljän viikon välein. Näin ihosolukon uudistuminen pysyisi samana, kun nuorempanakin. Sitä ei pystytä estämään etteikö juonteita tulisi, mutta iho on pehmeämpi, kuivuudesta johtuvat rypyt vähäisempiä, iho ei ohene ja pysyy paremman värisenä. Kannattaa kokeilla edes yksi Nanolift hoito, niin sen tehokkaan vaikutuksen huomaa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti