tiistai 28. lokakuuta 2014

Climate Control Stick on muutakin, kuin huulirasva

Climate Control Stick ( 15€) on erinomainen huulirasva ja taas on se ajankohta, kun huulirasvaa tarvitaan. Climate Control Stick on paljon muutakin ja kaikki sen hyödyt kannattaa huomioida.

Viitisenvuotta sitten Dermalogicalla oli tuon huulirasvan lisäksi myynnissä paksumpi puikko samasta tuotteesta. Se oli tarkoitettu suojaksi poskipäille ja koko iholle. Sen tyyppistä tuotetta ei oikeastaan tarvittu muualla, kuin Suomessa ja se jätettiin pois. Climate Control Stick on aivan samaan käyttöön tarkoitettu, vaikka se on huulirasvan tapaan pakattu puikkoon. Tuo isompi puikko oli myös sen verran riittoisa, että sitä käytti useita vuosia ja viiden vuoden käytön jälkeen se ei ehkä ollut enää ihan hygieeninen. Tämä huulipuikon kokoinen kestää puolisen vuotta, jos sitä päivittäin käyttää ja ei hukkaa sitä.

Climate Control Stick on vielä tehokkaampi suoja iholle, kuin Barrier Repair ( 62€). Talvipakkasella ulkoilureissuun kannattaa sitä sivellä vielä Barrier Repairinkin päälle ja hiukan hieroa ihoon, että se sekoittuu omiin rasvoihin. Meikin voi vielä senkin päälle laittaa, mutta sitten ei sen pysyvyys ole enää paras mahdollinen. Climate Control Stick sopii myös saunaan suojaamaan herkkää ihoa kuumuudelta ja vedeltä. Samoin uimahallissa se on hyvä suoja veden kuivattavalta vaikutukselta. Silmänympärillekin sitä voi kevyesti taputella. Muutenkin hilseilevään silmänympärysihottumaan Climate Control Stick on hyvä apu ja se hoitaa kuivunutta silmäluomea.

Nuhaisena aikana Climate Control Stick kannattaa levittää nenän ympärille aina niistämisen jälkeen, näin ei synny kirvelevää rohtumaa. Huulirasvana se on tietysti ihan yliveto ja turvallinen valinta myös allergisille lapsille. Monet makuhuulirasvat sisältävät todella paljon hajuste-ja väriaineita, että ne helposti allergisoivat ja voivat kuivattaa huulia lisää. Climate Control Stick ei sisällä kuivattavia vaseliineja ja on hajusteeton. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi17:45

    En ole ehtinyt lukemaan näitä postauksia pariin viikkon, vaikka yleensä luen nämä päivittäin. Nyt kävin läpi useamman jutun ja silmääni pisti, että joku tai jotkut purkavat omaa pahaa oloa negatiivisiin kommentteihin. Se tuntui ihan tyhmältä. Tähän asti kommentit ovat olleet ihan asiallisia, mutta nyt joistakin huokuu pahansuopa nälviminen.
    Tätä blogiahan ei ole pakko lukea, jos ärsyyntyy kirjoituksista. Minulle tämä on ollut tärkeä tietokanava jota lukemalla olen poistanut ihoni ongelmat. Olen siitä todella tyytyväinen ja minulle on myös ilo lukea näitä iloisia ja huumorin sävyttämiä juttuja.

    Marja H.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18:20

    Onko erilainen mielipide negatiivisuutta.....

    VastaaPoista
  3. Hei Inkeri

    Törmäsin eräässä blogissa uuden verkkokaupan mainokseen. Huomasin heidän myyvän Dermalogicaa, tosin hinnat vaikuttavat melkoisen edukkailta ollakseen aitoa Dermalogicaa. Kaupan osoite on .fi-loppuinen ja kaikki tekstit on kirjoitettu ihan kunnollisella suomenkielellä. Kaupan valikoimassa näyttää olevan myös aika paljon sarjoja joita ei myydä Suomessa. On kuulemma alunperin Ruotsalainen kauppa joka nyt on "rantautunut Suomeen". En millään tavalla halua tehdä potentiaalisesta kilpailijasta mainosta, vaan haluaisin sinun ammattilaisen näkemyksen. Oletko kenties kuullut uudehkosta verkkokaupasta joka myy Dermalogicaa suomalaisittain huokeaan hintaan? Vai onko tässä mahdollisesti poikkeuksellisen huolellisesti toteutettu huijaus?

    Mitä tulee tuohon negatiivisuuteen, niin minusta kyllä tuntuu että se on blogosfäärissä menestyksen merkki kun alkaa niitä soraääniä kuulua. Asiallinen keskustelu on aina hyvästä, turha trollaus ja provokaatio on valitettavaa arkea monelle bloggaajalle.

    VastaaPoista
  4. Nyt minulla ei ole tästä asiasta tietoa, mutta kyselen kollegoilta ja Dermalogican maahantuojalta PR-Cosmeticilta. Palaan asiaan, kun tiedän lisää.
    Jos kyse olisi ihan huijauksesta luulisin, että olisin siitä jo kuullut, mutta eihän koskaan tiedä.

    Inkeri

    VastaaPoista