sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vielä tänään -20% normaalihintaisista tuotteista

Tuo -20% on sen verran tuntuva alennus, että jos yhtään on taloudellinen se kannattaa nyt hyödyntää. Meillä tuskin on pitkään aikaan toista tällaista tilaisuutta. En ole varma pidämmekö tänä vuonna ennen joulua yhtä lauantaita auki ostospäivänä. Nyt kun tuntuu, että nämä kaksi Pimeän kaupan iltaa saa asiakkaat hyvin liikkeelle. Seuraava Pimeän kaupan ilta on helmikuussa ja siihen osallistumme ainakin näillä näkymin.

Tähän vuoden aikaan ihon hoitotarve muuttuu täysin ja peliin pitää laittaa kaikki mahdollinen suoja ja kosteus. Voide kannattaa vaihtaa tukevampaan eli Pure Night ( 85€, norm. 111€), tai Super Rich Repair ( 127€) ovat siihen parhaita. Kumpikin käy meikin alle ja ovat hyvin imeytyviä, mutta sisältävät runsaasti kosteutta. Barrier Repair ( 62€) on tuote joka pitäisi olla jokaisella suomalaisella. Se on varsinainen talvitakki, tai sadetakki iholle. Se tekee suojaavan pinnan niin ettei kaikki tuuli,pakkanen ja kuiva huoneilma pääse ihoon käsiksi. Skin Hydrating Booster ( 94€) on myös tuote joka sopii kaikille ja muistakaa laittaa sitä myös silmienympärille.

Meikkituotteista Youngbloodin huulikiilteet ( 38€) ja jauhemainen mineraalimeikki ( 65€) ovat asiakkaiden suosikit. Oikeastaan ei paljon muuta tarvitsekaan nopeaan arkimeikkiin. Ensin kosteusvoiteiden päälle siloittava ja tasoittava SkinPerfect Primer ( 77€) meikinpohjustusaine. Tuote mistä olen valitettavan vähän muistanut puhua tai kirjoittaa on  Soothing Eye Make-Up Remover ( 43€). Se on ehdottomasti paras koskaan markkinoilla ollut silmämeikinpoistogeeli. Käytämme sitä jatkuvasti kasvohoitojen yhteydessä ja koskaan se ei kirvele kenenkään silmiä. Soothing Eye Make-up Remover on kosteuttava geelimäinen neste joka hoitaa myös silmänympärysihoa. Aika moni asiakas käyttää Precleansea ( 55€), tai Ultra Calming Cleanseria ( 500ml 74€, 250ml 51€) silmämeikinpoistoon, mutta Soothing Eye Make-up Remover on hoitavampi. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:48

    Olen kiinnostunut tuosta Nanolift sarjahoidosta, mutta aikatauluni on vaikea, koska käyn työssä Helsingissä. Miten myöhään otatte viimeisen asiakkaan? Kauanko tuo yksi hoitokerta kestää?

    Merja

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:00

    Olen seurannut tätä blogia ja lukijoiden kommentteja pitkään ja huomannut monen kehuvan omaa suosikkituotettaan. Nyt minäkin kerron omasta suosikistani:)
    Olisin aivan pulassa ilman Dermalogican deodoranttia ja huomasinkin asiakaskirjeestä, että se oli tarjoushinnalla. Kaikki muut dödöt rikkoo ihon ja kirvelevät vietävästi. Meni pitkään etten voinut dödöä käyttää ollenkaan ja olo oli aina epävarma, että haiseeko hiki ympärilläni. Environmental Control Deodorantti ei kirvele yhtään ja pitää hienhajun täysin poissa. Se on myös tosi riittoisa. Vuodessa menee 2-3 puikkoa. Suosittelen kaikille joilla on dödöjen kanssa ongelmia.

    Kaisu

    VastaaPoista