perjantai 7. marraskuuta 2014

Hyvästit harakan varpaille!

Kun Age Reversal Eye Complex tuli myyntiin 2011 se mullisti siihenastiset käsitykset silmänympärysvoiteiden vaikutuksista. Silmänympärys iho on ollut aina vaikea hoitaa, koska se rypistyy ensimmäiseksi ja on ohuempaa, kuin muu iho. Jos minulta kysytään mitä kosmetiikkaa ottaisin mukaan autiolle saarelle, niin vastaisin Age Reversal Eye Complex.

TÄHTITARJOUS!
AGE REVERSAL EYE COMPLEX NYT 62€, norm. 78€, voimassa 10.11-14 asti.
Saat vielä lahjaksi satiinipussiin pakatut päiväkäyttöön tarkoitetut silmänympärysvoiteet matkakokoina. Ne ovat Total Eye Care sk15, Ultra Calming Eye Serum ja Multivitamin Power Firm. Näit saat supertehokkaan ryppyvoiteen silmienympärille yöksi ja pääset kokeilemaan muita Dermalogican silmänympärystuotteita päiväkäytössä.

Age Reversal Eye Complex on monipuolisesti vaikuttava silmänympärysvoide, jonka raaka-aine yhdistelmää Dermalogica kehitti yli neljävuotta. Barcelonan maailmankongressissa 2006 Dermalogican kemistit kertoivat aloittaneensa uuden silmänympärysvoiteen kehittelyn ja myynnissä se oli vasta 2011. Yli nelikymppisenä viimeistään silmänympärysten turvotus alkaa harmittamaan. Luomien iho on myös niin ohutta, että ne näyttävät aina tummilta ja rasittuneilta. Aamuisin, kun itse katson peiliin silmänympärykset ovat ne joista eniten huomaan, että viisikymppiä on jo takana. Hyvällä hoidolla silmänympärysten vanheneminen hidastuu huomattavasti. Näen sen omista asiakkaistani. Alle nelikymppinen uusi asiakas, joka ei ole juurikaan itseään hoitanut näyttää samalta, kuin asiakkaani, jotka lähestyvät kuuttakymppiä ja hoitavat silmänympäryksiään Age Reversal Eye Complexilla.

Bisabolol ja kofeiini ovat tuttuja raaka-aineita ja poistavat turvotusta todella hyvin. Saarniuute ja lakritsi vähentää silmänympärysihon tummuutta ja kiinteyttävät ihoa. Peptidiyhdisteet ja retinoli vähentää juonteita ja parantaa kimmoisuutta. Kiinalainen sieniuute Tremella Fuciformis kosteuttaa ja vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Niasinamidi ennalta ehkäisee nesteen kertymistä ohueen ihosolukkoon ja parantaa aineenvaihdutaa ja siksi vähentää tummuutta silmien ympärillä. Noin kolmen viikon käytön jälkeen tulokset alkaa näkyä. Aluksi kannattaa käyttää Age Reversal Eye Complexia joka toinen ilta, että iho tottuu tehokkaaseen vaikutukseen. Parin viikon jälkeen voidetta voi käyttää joka ilta, mutta ei enää aamuisin. Yksi kerta vuorokaudessa riittää ettei uudistava vaikutus ala näkyä hilseilynä.

Age Reversal Eye Complex on parasta mitä voit tehdä estääksesi silmänympärysihon nopean vanhenemisen. 

2 kommenttia:

  1. Sarianna16:13

    Tämä olikin hyödyllinen tarjous. Tuo Age Reversal Eye Complex on huippuhyvä ja olen sitä käyttänytkin jo monta tuubia. Nyt en olisi pystynyt sitä ostamaan, kun olen säästölinjalla. Nyt saikin noita matkapakkauksia päiväkäyttöön, niin monta että pärjään niillä ensi kuulle. Kiva idea, että ostamalla yösilmänymp.voiteen sai päivätuotteet kaupanpäälle.
    Toivottavasti tämän tyyppisiä tarjouksia tulee lisää.

    Sarkku

    VastaaPoista
  2. Tämä on ollut tarkoituksenikin, kun olen näitä tarjouksia suunnitellut. Asiakas saa parhaan mahdollisen hoitotuloksen, kun varsinaista ostettua hoitotuotetta voi täydentää sen vaikutuksia tukevilla matkakokotuotteilla.
    Itselleni tämä Age Reversal Eye Complex on ihan suosikkituote, koen sen vaikutukset tosi tehokkaiksi.

    Inkeri

    VastaaPoista