sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Nyt pitää siirtyä talvitakkiin!

Olette varmaan jo ottaneet esille toppatakit, nilkkurit ja pipot. Ulkoilma alkaa olla kohta pysyvästi pakkasen puolella ja syksyn lämpö ja kosteus on takana. Sisällä patterit paahtaa täysillä ja kuivattaa silmien ja nenän limakalvot. Itse olen jo useamman viikon tiputellut silmäkostuketta joka aamu.

Arvaatte varmaan mitä yritän sanoa?
Nyt pitää laittaa kasvojenkin iholle talvitakki eli Barrier Repair ( 62€), tai sadetakki SkinPerfect Primer sk 30 ( 77€).  SkinPerfect Primer on meikinpohjustusaine, mutta suojaa myös ihoa ulkoilman haitoilta. Sillä ei mitään kovia pakkasia pärjää, mutta nollan tienoilla olevassa räntäkelissä se on hyvä suoja. Moni asiakkaani käyttää nykyään SkinPerfect Primeriä ihan meikin asemasta, koska sen sisältämä pigmentti tasoitaa kauniisti ihoa. Sitten, kun vielä laittaa primerin päälle meikkivoiteen, niin suojaavuus lisääntyy ja alle kymmenen pakkasastetta menee mukavasti. Paras meikki suojaavuuden kannalta on Natural Mineral Foundation ( 65€) Youngbloodilta joka on jauhemainen mineraalimeikki. Kevät talvella tämä SkinPerfect Primer sk30 ja meikki on hyvä yhdistelmä, koska niissä on aurinkosuojakin.

Barrier Repair pitäisi olla kaikkien käytössä tässä vaiheessa vuotta. Sen koostumus on ihan ainutlaatuinen ja Suomen ilmastossa välttämätön. Barrier Repair sisältää piimaasta saadun mineraalin joka sulaa suojaamaan ihoa. Samaa ainetta käytetään suunkautta otettuna vatsansuojalääkkeissä eli raaka-aine on erittäin hyvin siedetty ja todella tehokas. Barrier Repair vahvistaa myös ihon omaa rasva-ja kosteusvaippaa, joka usein rikkoutuu kuivuudesta, tai vääristä hoitotuotteista. Suosittelen, että Barrier Repair olisi käytössä myös iltaisin, koska se suojaa ihoa makuuhuoneen kuivattavalta sisäilmalta. Itselleni Barrier Repair on ihan välttämätön ja muutenkin pidän sen koostumuksesta todella paljon. Herkkäihoiselle Barrier Repair on myös hyvä hoitoaine, koska se vahvistaa ihon omaa suojamekanismiä. Usein ihon herkistymisiin vaikuttaa se, että iho on huonossa kunnossa ja vailla omaa suojaa. Silloin ärsykkeet pääsee nopeammin tekemisiin ihosolukon kanssa ja reaktio on valmis.

Pakkasaikana Barrier Repair levitetään kaikkien hoitoaineiden päälle ja sen päälle voi vielä laittaa SkinPerfect Primerin ja meikin. Itse olen tehnyt näin jo lokakuun alusta lähtien ja meikki pysyy ihan hyvin. Näiden tuotteiden kanssa iho sietää parikymmentä pakkasastetta korkeintaan tunnin tai kolmekymmentäastetta noin 20-30 minuuttia. Jäätymiseltä mikään tuote ei suojaa, mutta kylmän aiheuttamalta couperoottisuudelta, tai rohtumiselta kylläkin. On myös muistettava, että viima lisää pakkasen määrää huomattavasti. Laskettelijoiden iho on todella kovilla ja sen harrastan kannattaa lisätä ihonhoitoa talviaikaan tuplaten. Pahimpaan pakkasaikaan ulkoliikuntaa harrastavat voisivat käydä kasvohoidossa jopa kolmen viikon välein. Silloin ei kotihoidon tarvitse olla niin tehokasta, jos joku kokee naamioiden ja kuorinnan käytön työlääksi.

Tulen kirjoittamaan usein nyt talven aikana tästä Barrier Repairista, koska se on talven tärkeimpiä hoitotuotteita.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi16:03

    Onko tuosta Barrier Repairista saatavilla isompaa kokoa, niin kuin esimerkiksi Intensive Moisture Balancessa on?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:06

    Onko Barrier Repairista isompaa kokoa, niin kuin on Active Moististakin?

    VastaaPoista
  3. Barrier Repairista on ainoastaan yksi koko eli 40 ml, mutta se on todella riittoisa. Kaikki Dermalogican tuotteet ovat riittoisia, mutta Barrier Repair on ihan yliveto, koska se sulaa ihoon ja pieni määrä riittää. Sanoisin, että yksi tuubi aamuin illoin käytettynä riittää 2-3 kuukautta. Riippuen hiukan siitä minkälaisia tuotteita sen alla käyttää.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi23:10

    Mitenkähän uskallan luottaa oman meikkini suojaavuuteen, kun pakkaset alkaa. Työmatkaani kävelen melkein puolituntia kelissä, kun kelissä. Olen mieltynyt tähän Skin perfect primeriin enkä haluaisi sen paksumpaa meikkiä käyttää. Ihoni on ohut ja kuiva ja käytän koko talven Super Rich voidetta ja sen päällä Barrier repairia. Sitten laitan tuon primerin ja nyt ostin YB:n riisipuuterin mihin ihastuin heti. Onko nämä kerrokset riittäviä?
    Muuten ihoni on hyvässä kunnossa ja käyn Nanolift hoidossa parin kuukauden välein. Tuota YB:n jauhemaista mineraalimeikkiä minulla on joskus ollut, mutta käytän sitä niin harvoin etten viitsisi koko purkkia ostaa. Onko sitä pienemmissä pakkauksissa?

    Aino

    VastaaPoista