maanantai 17. marraskuuta 2014

Viikon Tähtitarjous on Ultra Calming Cleanser 500ml

Ultra Calming Cleanser on meidän suosituin puhdistustuote eikä ihme, koska se soveltuu juuri suomalaisten tarpeeseen. Ellet ole sitä vielä käyttänyt se kannattaa tästä tarjouksesta hankkia.

ULTRA CALMING CLEANSER 500ml 60€ norm. 74€ ja saat lahjaksi Special Clensing Gelin ja Multi-Active Tonerin matkakoot joiden arvo on 27€.

Ultra Calming Cleanser on geelin ja maidon välimuoto ja se sopii kaikille ihotyypeille, mutta herkälle iholle se on tarkoitettu. Sillä voi poistaa myös silmämeikin ellei halua käyttää erillistä silmämeikinpoistoainetta. Ultra Calming Cleanser ei ole pelkkä puhdistustuote, vaan se on monipuolisesti vaikuttava hoitoaine. Punoittavalle couperosaiholle se on paras valinta, koska sen rauhoittavat raaka-aineet vähentävät punakkuutta huomattavasti. Kuivalle iholle Ultra Calming Cleanser tuo lisäkosteutta ja vahvistaa ihon omaa suojamekanismia. Ultra Calming Cleanser puhdistaa ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Hellävarainen ihonpuhdistustuote on kosteuden lisäksi talvihoidon tärkein asia. Puhdistusaine ei saa rikkoa ihon oma hydrolipidistäkalvoa. Ultra Calming Cleanser on juuri sopiva talven herkistämälle iholle, koska se ei kuivata ihoa. Sen helppokäyttöisyys on myös yksi syy sen suureen suosioon. Tuo puolenlitran pullo riittää noin kolmisen kuukautta ja niitä voi ostaa useammankin, että pärjää koko talven. Ultra Calming Cleanser on myös ihanteellinen joululahja, koska se takuulla sopii kaikille ja tulee käytetyksi. Nyt sinulla on viikko aikaa hankkia tämä tuote.



4 kommenttia:

  1. Anonyymi13:47

    Kyllä tuo puolilitraa riittää paljon kauemmin, kuin 3kk. Oikein hyvä tuote!

    VastaaPoista
  2. Tuote on kyllä muutoin hyvä, mutta ei sillä oikein meikki tahdo lähteä.

    VastaaPoista
  3. Olet oikeassa, kaikki meikit ei liukene Ultra Calming Cleanserilla. Ensisijaisesti meikit kannattaa poistaa Precleansella ja silmämeikit Soothing Eye Make-Up Removerilla. Youngbloodin ripsiväri lähtee kyllä Ultra Calming Cleanserilla, mutta ei todellakaan kaikki ripsarit lähde sillä. Lähinnä Ultra Calming Cleanser sopii hyvin kevyen meikin poistoon, tai "laiskalle" ihonhoitajalle joka ei jaksa käyttää muuta.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20:10

    Putsaan ihon iltaisin kaksoispuhdituksella (precleans ja sitten special cleanser). En käytä aina edes mitään ihovoidett (hyi minua...), ihoni voi silti hyvin.

    Aamuisin olen naaman pyyhkinyt "aina" apteekin ruusuvedellä. Ihmettelen aina, mitä naamaan tulee yöllä, pumpuli ihan keltaisen ruskea... Mitä siihen pumpuliin jää?

    Nyt olen miettinyt pitäisikö aamulla ruveta pesemään sillä "taikajauheella" ja jääkylmällä vedellä...ja juu ihoni voi ihan hyvin, on kuulas, pehmeä ja näpytön.

    VastaaPoista