maanantai 15. joulukuuta 2014

Lupa välittää

Kerroin syksyllä useampaan kertaan, että TV:n ajankohtaisohjelmista oltiin minuun yhteydessä blogikirjoitusteni takia ja monenlaisia ohjelmia oli suunnitteilla. Viimein syyskuun alussa kuvattiin meidän hoitolassa yksi osa Lupa välittää ohjelmasarjasta.

Myönnän, että olin jo melkein unohtanut koko TV-jutun. Kyselin useampaan kertaan kuvaussihteeriltä milloin ohjelma tulee ulos ja he eivät sitä osanneet sanoa. Lupasivat kyllä sen minulle ilmoittaa. Sunnuntaina vanhempani olivat kuulleet kylämme puurojuhlassa, että moni oli nähnyt minut TV:ssä. Vasta heidän kertomastaan tajusin, että ohjelma on sitten tullut. Katsoin sen Yle Areenasta ja se tuli 11.12 Lupa välittää kampanjan ohjelmassa Kahden polven treffit. Hoitolaa ja minua näkyi n.20 sek.ja koko pätkä oli vielä lyhempi, kuin luulinkaan. Asiakkaani Sirkka Sorsa 73v.oli juuri niin ihana, kun muistinkin. Olisin toivonut, että hänen viisaita puheitaan olisi ollut enemmän, mutta hänenkin osuutensa oli ehkä viitisen minuuttia. Voin, vaan sanoa, että TV-ohjelman teko on todella työlästä. Ohjelmaa kuvattiin lähes viisituntia ja Sirkkakin oli jo ihan kangistua, kun haastattelua osittain tehtiin puiston penkillä. Onneksi oli ihana syysilta, mutta kyllä minäkin olin kylmästä kankea, kun toimin epävirallisena avustajana puistossa.

Yle:n nettisivuilla on paljon asiaa tästä Lupa välittää kampanjasta mikä on erinomainen idea vähentää eri sukupolvien välistä vieraantumista. Olen myös iloinen, että sieltä on linkkejä blogiini eli kirjoitukseni ikääntyvien naisten kasvohoidoista saa julkisuutta. Minun tärkein tavoite tämän ohjelman suhteen oli herättää yleistä keskustelua ja tietoisuutta, että ikääntyvä nainen on tärkeä kuluttajanikin eikä pelkästään jokin rasite. Haluan myös nostaa keskusteluun sen ettei ihmisen kauneustaju ja halu miellyttävään ulkonäköön katoa mihinkään, vaikka yhdeksänkymppiä tulee täyteen. Muutenkin haluaisin vähentää tätä ihmisen ikään tuijottavaa elämäntapaa. Koen, että varsinkin naisen kohdalla ikä nousee ihan liian merkittäväksi ja ihmisen osaaminen, ammattitaito ja ihmisyys vähenee, kun ikä lisääntyy. Toivon voivani omalta osaltani vähentää ikärasismia ja haluan arvostusta jokaiselle ihmiselle on ikä mikä hyvänsä.

Yritän saada IT-apulaiseni Katja Soikkelin laittamaan nettisivuille linkkejä ohjelmaan ja Yle:n keskusteluihin.

1 kommentti:

  1. Nyt pitää kertoa miten paljon tähtihetkiä työssäni koen ja se on käyttövoimaa työmotivaatiolle.
    Tänään kaikki asiakkaani oli Nanolift hoidossa ja vakioasiakkaitani. Oli suuri ilo tehdä hoitoja, kun näin niin selvästi miten hyvään kuntoon jokaisen iho oli tullut. Tässä vaiheessa talvea ihot ovat yleensä hilseileviä, kuivia ja harmahtavan värisiä. Säännöllinen Nanolift hoito ja oikein suunniteltu kotihoito on saanut asiakkaiden ihot pysymään kunnossa. Hilseilyä ja kuivuutta ei tule, kun kosteutusta on tarpeeksi eikä
    ihon väri kalpene, kun verenkierto on hyvä ja harmaa hilseily on poissa.
    Tunnen suurta tyydytystä, kun näen työni jäljet ja sen, että asiakkaani luottaa minuun ja ovat sitoutuneet hoitoon. Eräällä asiakkaallani on ollut vaikea atopia monena talvena ennen, kuin aloitimme säännöllisen hoidon. Nyt hänellä oli aivan ehjä, sileän tasainen iho. Pari asiakastani oli ihotyypiltää rasvoittuvia ja sekin on täysin normalisoitunut. Huokoset pysyy puhtaana eikä tarvitse mustapäitä puristella. Huokoset ovat myös supistuneet ja iho ei kiillä päivän mittaan.
    Tämä oli paras joululahja, kun näin monella asiakkaalla peräjälkeen hoitojen tehon ja tulokset.

    Inkeri

    VastaaPoista