maanantai 5. tammikuuta 2015

Age Reversal Eye Complex on tehokkaasti uudistava silmänympärysvoide

Age Reversal Eye Complex (78€) on yksi Dermalogican tehokkaimmista tuotteista. Se sisältää retinolia, joka on ihoa uudistava A-vitamiinijohdannainen. Tämä uudistavuus tarkoittaa sitä, että retinoli nopeuttaa kuolleen ihosolukon irtoamista mikä lisää uuden solun syntymistä. Näin iholle saadaan solukerros joka sisältää joustavia uusia soluja ja ihon rypyt häipyy ja iho on sileämpi.

Age Reversal Eye Complexin ohjeissa neuvotaan, että voidetta aluksi käytetään vaan joka toinen ilta ettei uudistuminen lähde liikkeelle liian nopeasti. Jos voidetta käyttää aluksi liian usein kuolleen solukon irtoaminen nopeutuu liikaa ja saattaa syntyä näkyvää hilseilyä, punoitusta ja kuivuutta. Se ei siis tarkoita, että jotenkin herkistyisi Age Reversal Eye Complexille, vaan sen teho vaikuttaa liian nopeasti. Tämä edellä kuvailemani tilanne on hyvin harvinaista, mutta olen nähnyt sen muutamalla asiakkaalla. Yleensä se tapahtuu talvella, kun ohut silmänympärysiho on muutenkin kuiva. Heti, kun huomaa, että hilseilyä ja kuivuuden tunnetta tulee kannattaa pitää viikon tauko.

Ymmärrän hyvin, että asiakkaiden tekee mieli ohittaa neuvo ja saada tulokset äkkiä näkyviin. Tässä on kuitenkin vaarana, että hoito etenee liian nopeasti joten malttia pitää olla. Todella hankala tilanne on, jos iho pääsee kuivumaan voimakkaasti talviaikana silloin siitä saattaa seurata ihan atooppisen ihottuman kaltainen tilanne. Se johtuu ihan siitä, että talven ilmastossa jo kuivunutta ohutta silmäluomenihoa on todella vaikea korjata. Silloin, kun tilanne muuttuu atooppiseksi ihottumaksi se yleensä vaatii mietoa kortisonivoidetta ja silläkin ehkä pystytään vaan pitämään ihottuma kurissa ja lopullinen parantuminen tapahtuu vasta kesällä ja auringon voimasta. Toisaalta tällainen atopia silmäluomilla on hyvin yleinen keski-ikäisillä naisilla talviaikaan. Omista kokemuksistani voin sanoa, että tuntuu siltä, kuin lähes puolet naisista kärsivät jossain vaiheessa yhden talven atooppisesta silmänympärysihottumasta.

Moni asiakkaani on vaivan takia käynyt ihotautilääkärillä, mutta apu sieltäkin on vähäinen. Hämeenlinnalainen vanha kokenut ihotautilääkäri yleensä toteaa ettei tiedä mistä se johtuu, mutta kyllä se juhannukseen mennessä menee ohitse. Ei siis kovin lohduttavaa, mutta valitettavan totta. Tietysti pitää sulkea allergiat yms.pois, mutta ellei sellaisia löydy yleensä mieto kortisonivoide riittää. Nämä ovat nyt ihan ääritilanteita joita saattaa tulla Age Reversal Eye Complexin liiallisesta käytöstä. Yleensä 99% ei saa mitään oireita, vaikka heti aloittaa käyttämään voidetta joka ilta. Itse käytän sitä lomilla yötä päivää kaksikin viikkoa ja rutikuivat luomeni ei reagoi negatiivisesti.

Talvella olisi parasta aloittaa Age Reversal Eye Complexin käyttö joka toinen ilta ja sen rinnalla Multivitamin Power Firmiä (70€), ja hyväksi olisi myös käyttää Multivitamin Power Firmin alla Skin Hydrating Boosteria (94€). Se jälkeen, kun iho on tottunut Age Reversal Eye Complexiin voi sitä huoletta käyttää joka ilta. Tuo aloitus, vaan pitää tehdä hitaammin kuin muilla voiteilla.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi12:07

    Kirjoitat tuolla lauantain postauksessa, että Itä-Euroopan kosmetiikka ei ole yhtä hyvää, kuin eurooppalainen, tai amerikkalainen. Mihin perustat tämän väitteen? Kuulostaa hyvin asenteelliselta tuomita kaikki muu kosmetiikka, kuin Dermalogica. Onhan maailmassa toki muutakin!

    VastaaPoista
  2. En missään tapauksessa tuomitse kaikkea muuta kosmetiikkaa, kuin Dermalogica. Markkinoilla on paljon hyviä ihonhoitosarjoja, tosin ei yhtään Itä-Euroopan maissa tehtyä. Perustan tämän kirjoitukseni pitkään kokemukseeni. Olin jo kosmetologina 1980-luvulla, kun Neuvostoliitto vaikutti itäisessä Euroopassa. Puola, Unkari, Jugoslavia,Tsekki, Bulgaria ja Romania olivat Varsovan liiton maita ja niissä maissa oli pulaa aivan kaikesta. Raaka-aineita ei tuhlattu kosmetiikan valmistukseen, jos jotain aineita edes oli olemassa. Tämän takia heillä alkoi kosmetiikan kehitys vasta 1990-luvulla eli heillä on hyvin lyhyt aika ollut tutkia ja kehittää omaa kosmetiikkaa. Ne maat ovat olleet pitkään myös hyvin köyhiä, joten kosmetiikka tuskin on ollut ensimmäinen ostettava. Kansainvälisillä kosmetiikkamessuilla ei vielä nykyäänkään näe montaakaan kosmetiikkasarjaa, joka olisi näissä maissa tuotettu.
    Kantani ei siis ole asenteellinen, vaan perustuu tosiasioihin.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18:46

    Noista aikaisemmista kommenteista huomasin, että joillakin oli mennyt sekaisin Dermalogica ja joku lähes saman niminen kosmetiikkasarja. Eihän se ihme ole, kun itse koin ettei farmaseuttikaan tiedä kosmetiikkasarjojen eroja.
    Äitini 87v on hyvin allerginen ja olen ostanut hänelle jo vuosia Dermalogican Intensive Moisture Balancea joka sopii erinomaisesti. Se olikin päässyt loppumaan ja hän luuli, että ostan sitä apteekista ja meni sinne ostoksille. Hänellä oli tuubi mukana ja pyysi samaa voidetta. Hänelle myytiin Dermosilin voide ja sanottiin sen olevan samaa, kuin tuo vanha tuubi oli. Parin päivän käytön jälkeen hän sai pahan allergisen reaktion, jonka takia piti käydä ihotautilääkärissäkin. Kävin tuossa apteekissa kertomassa miten oli käynnyt ja ihmettelin miksi he myivät ihan toisen tuotteen. Farmaseutti sanoi, että hän luuli niiden olevan sama asia ja että apteekin tuubit oli vaan erilaisia.
    Mitäpä tuohon voi oikein sanoa, mutta ihmettelen miten voi olla apteekissa työssä eikä sen enempää tiedä kosmetiikasta. Kysyin onko heillä ollenkaan kosmetologia työssä ja ei kuulemma ollut. Näinkin ammattitaidoton ihminen voi olla, vaikka yleensä arvostetaan apteekin palvelua ja tietämystä.

    Kaarina

    VastaaPoista