tiistai 29. elokuuta 2017

Bt-sonicilla tehoa kotihoitoon

Meillä on Marin kanssa nyt kokeilussa kotikäyttöön tarkoitettu Bt-sonic niminen ultraääniharja joka tehostaa puhdistuksen tulosta. Se on kehitetty Dermalogicaa käyttäville kosmetologeille ja heidän asiakkailleen.

Bt-care tekee kaikki meidän laitteet

Kaikki koneet mitä meillä nykyisin on hoitolan käytössä ovat amerikkalaisia Bt-caren valmistamia. Me käytämme heidän ultraäänilaitetta, nanokonetta, suurennuslaseja ja kosteusmittaria. Bt-care on yksi USA:n suurimpia sairaalalaitevalmistajia ja nämä käytössämme olevat koneet on tehty Dermalogican kanssa yhteistyössä. Laitteet ovat todella paljon käytännöllisempiä kuin eurooppalaiset laitteet. Ne ovat pienikokoisia, kevyitä ja patteri-tai akkukäyttöisiä. Vielä kymmenenvuotta sitten meidän koneet oli valtavia laatikoita ja piuhoja oli niin paljon, että ne olivat aina solmussa. Esimerkiksi Nanolift hoidossa käytetty nanolaite on paljon käytännöllisempi kuin samantyyppinen ionoslaite. Pystyin tekemään hoidon ainakin kymmenenminuuttia nopeammin tällä pienellä ja helppokäyttöisellä laitteella ja se tietysti tekee asiakkaalle hoidon hinnan halvemmaksi. Kaikki laiteet ovat suunniteltu juuri Dermalogican hoitotuotteita varten ja tällaista yhteiskäyttöä laitteiden ja hoitokosmetiikan väliltä harvemmin löytyy.

Bt-sonic lisää puhdistusaineen tehoa

Ehkä kerron tästä koneesta liian aikaisin, koska emme vielä tiedä otammeko Bt-sonicin myyntiin.m Sen hinnaksi tulee noin 170€ ja meidän pitää ensin kokeilla onko se hintansa väärtti. USA:ssa se on jo mollut myynnissä kuluttajille tämän vuoden ja samoin joissakin Euroopan maissa. Amerikkalaiset koneet ovat moninkertaisesti testattuja verrattuna EU:n säädöksiin ja siksi ne ovat helppo tuoda Euroopan ja Suomen markkinoille. Laite on kapea noin partakoneen kokoinen ja käy pattereilla. Siinä on silikonista tehty piniä nystyjä, tai harjaksia sisältävä hoitopää joka värisee kevyesti. Siitä tulee hyvin kevyttä ultraäänivirtaa jonka värähtely parantaa lian ja talin irtoamista ihosta. Samalla se elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja sopii erinomaisesti vanhenevalle iholle. Mistään ihmelaitteesta ei ole kyse vaan lisätehosta kotihoitoon. Nykyisin myydään ja mainostetaan kaikenlaisia koneita kotikäyttöön joiden vaikutukset ovat aivan ihmeellisiä. Valitettavasti monet näistä laitteista on ihoa vaurioittavia. Kuluttajilla on kuitenkin selvä halu tehostaa ihonhoitoaan jollakin koneilla ja siksi on järkevää, että myyntiin tulee myös turvallinen ja testattu laite jonka käytön asiantunteva kosmetologi voi neuvoa. 

Sähkövirtaa on ihonhoidossa käytetty lähes satavuotta

Suomalaisen kosmetologikoulutuksen äiti on Margit Grönroos joka perusti kosmetologikoulun Helsinkiin 1933. Jo sitä ennen hän teki kosmetologin työtä Helsingissä ja hänellä oli paljon kansainvälisiä yhteyksiä. Ensimmäisen sähkölaitteensa hän toi Suomeen muistaakseni juuri jenkeistä. Se ei ollut ihonhoitoon tarkoitettu, mutta siihen se lopulta päätyi. Kyse oli korkeafrekvenssivirrasta ja sitä aluksi käytettiin yskään ja hengitystieinfektioihin. Margit Grönroosin mies kärsi jatkuvista poskiontelotulehduksista ja sitä varten Margit toi ulkomailta mukanaan korkeafrekvenssilaitteen. Aika pian huomattiin ettei tulehdus ja yskä sillä toennut, mutta iho parani ja muuttui hyvin kauniiksi. Tästä innostuneena Grönroos otti ensimmäisen sähkölaitteen kasvohoitokäyttöön ja siitä on nyt lähes satavuotta. Sähkövirta on siis hyvin vanha ja tutkittu tapa lisätä ihonhoitovaikutuksia. Itse olen koko työelämäni käyttänyt erilaisia sähkökojeita ja tiedän täysin niiden tehon ja vaikutuksen. Siksi voin hyvillä mielin harkita kevyen ultraäänivirran käyttöä kotihoidossa. Bt-sonic on ollut jo keväästä asti maahantuojan väen käytössä ja he kehuivat sen vaikutuksia ja helppoa käyttöä. Mehän emme Marin kanssa usko mihinkään ennen kuin itse näemme ja nyt pitää vähän aikaa odottaa kunhan katsomme mihin tulokseen tulemme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti