maanantai 21. elokuuta 2017

Dermalogican seuraava uutuus esitellään 25.9

Dermalogica on selvässä nousussa ja he ovat panostaneet tuotekehittelyyn todella paljon. Las Vegasin maailmankongressissa 2015 kerrottiinkin, että heidän tuotekehittely laajenee ja laboratorioon palkattiin uutta henkilökuntaa ja myös tilat laajennettiin. Nyt saamme nauttia työn hedelmistä.

Dermalogica on kosmetiikan tuotekehittelyn kuningas

Dermalogica on aina panostanut tasokkaisiin raaka-aineisiin ja pitkälle vietyyn teknologiaan ja näiden varaan sarja aikoinaan perustettiinkin. Tuotteet ovat pysytelleet parikymmentävuotta ammattikosmetiikan ykkösenä eikä mikään muu kosmetiikkasarja ole lähelläkään sitä. Seuraan jatkuvasti mitä ammattikosmetiikan kentällä tapahtuu ja mitään Dermalogican veroista ei ole näkyvissä. Tänä vuonna Dermalogica on erityisesti panostanut uusien kotihoitotuotteiden kehitykseen ja tehnyt tuotteita esimerkiksi ilmansaasteita vastaan jotka ovat Daily Superfoliant (96€) kuorinta ja Phyto Replenish Oil (100€) tehotippa. Tämän vuoden viimeisin uutuus lanseerataan 25.9 ja se on kaksoispuhdistukseen kehitetty Precleanse Balm. Tämän enempää meille ei siitä ole tietoa annettu, koska kopioinnin ja teollisuusvakoilun takia uutuudet pidetään salaisuutena viime hetkiin saakka.

Hyvä koulutus on kosmetologin paras valtti

En voi kylliksi kehua miten suuri merkitys työhön on Dermalogican järjestämä jatkuva koulutus. Viime viikon torstain koulutuspäiväkin oli sellainen motivaatiopiikki, että niitä harvoin kokee. Koen olevani suorastaan etuoikeutettu, että lähes neljänkymmenen työvuoden jälkeen voin kokea näin suurta intoa omaa työtäni kohtaan. Tuolloin 25.9 Suomeen tulee Dermalogican kansainvälinen kouluttaja Maria Thorburn ja uuden tuotteen lisäksi koulutuspäivään kuuluu paljon muutakin. Onneksi tuo uusi tuote tulee myyntiin juuri sopivasti ennen Pimeän Kaupan iltaa pe 29.9 niin voimme esitellä sen teille silloin. Heti, kun saan tietää enemmän kerron lisää tuosta uutuudesta.

3 kommenttia:

  1. Puhdistusbalmi kuulostaa ihanalta, itse tykkään balmimaisista tuotteista todella paljon putsareissa 😊

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:44

    Itsekin odotan kovasti puhdistusbalmin lanseerausta!
    Olen hurjan pettynyt että vartalokuorinta ja kylpysuola ovat lopetettu... Ne olivat ihan ainutlaatuisia, enkä tiedä millä ne korvaisi.

    VastaaPoista
  3. Puhdistus on tärkein osa ihonhoitoa ja kiva, kun siihen saadaan jotain uutta. On vielä paljon ihmisiä jotka käyttävät vettä ja saippuaa meikin poistoonkin ja uusilla tuotteilla voi helpommin motivoida heitä siirtymään kunnolliseen ihonhoitoon.
    Kysyin juuri tänään onko tuota Exfoliant Body Scrubia vielä maahantuojan varastossa ja niitä on siellä pieni määrä. Voin niitä vielä tilata, jos joku haluaa. Laittakaa vaikka sähköpostia tai tekstaria tai soittakaa. Muutama on vielä meidän omassa hyllysäkin, jos ohikulkiessa poikkeatte hakemaan.
    Tietysti on harmillista, kun hyvät tuotteet jää pois, mutta se on talouden kannalta välttämätöntä. Tuotemäärä ei voi rajattomasti kasvaa, koska perusvarastosta tulee niin kallis. Nämä on asioita mitkä liittyy hoitoloiden talouden pyörittämiseen.

    Inkeri

    VastaaPoista