tiistai 15. elokuuta 2017

Nightly Lip Treatment on ensi viikolla meillä myynnissä

Odotan todella kovasti uuden Nightly Lip Treatmentin lanseerausta ja myönnä, että nyt on oma lehmä ojassa:) Uutuustuote on suunympäryksen ryppyvoide mistä olen kuullut pelkkää kehua ja ylistystä koko kesän. 

Suunympärysrypyt saa kyytiä!

Uutuustuote Nightly Lip Treatment on huulille ja suunympärille tarkoitettu tehotuote joka siloittaa ja ennalta ehkäisee huulten ympärille tulevia pystyryppyjä. Tuote lanseerataan tämän viikon torstaina 17.8 ja viimeistään ensi viikolla se on meillä myynnissä. Nightly Lip Treatment on ollut USA:ssa myynnissä jo alkukesästä saakka ja maahantuojan väki ja osa kollegoista ovat jo sitä käyttäneet. Kuulopuheet ovat olleet todella kehuvia ja tuloksia on saatu niin kuin on luvattukin. Itse odotan intoa piukassa uutta tuotetta, koska tähän saakka suunympärysrypyt ovat olleet ongelmallisia hoitaa. Ylähuulen alue on kasvojen ihossa aivan erityinen, koska se on helposti paksuuntuvaa ja joutuu suurelle rasitukselle. Ylähuulta pyyhitään monia kertoja päivässä kovakouraisestikin ja siinä on paljon hikirauhasia ja myös karvatuppia. Se tarvitsee ihan omanlaisen hoitotuotteen ja nyt Dermalogica tuo sellaisen markkinoille. Kerron tuotteesta heti torstain jälkeen lisää.

Syksy tuo Dermalogicalle paljon uutuuksia

Dermalogicalla on kova kehitysvauhti menossa ja uusia tuotteita tulee ainakin vielä pari tänä vuonna. Seuraava lanseerauspäivä on jo ilmoitettu ja se on ma 25.9. Silloin saamme uutta puhdistustuotteisiin liittyen. Seuraava Pimeän Kaupan ilta on pe 29.9 joten tuo uutuus ehtii juuri sopivasti esittelyyn silloin. Muutama tuote jää myös myynnistä pois, koska sarjaa ei voi laajentaa määrättömiin. Vartalotuotteista jää pois Exfoliant Body Scrub kuorinta-aine ja se on harmillista, koska se on ollut suosittu meillä. Muutama pakkaus sitä vielä löytyy joten kannattaa poiketa ostoksille pian. Toinen pois jäävä tuote on Ultra Rich Body Cream täyteläinen vartalovoide. Kasvohoitotuotteiden puolelta pois jää Skin Renewal Booster. Koulutukseen Dermalogica panostaa entistä enemmän ja se on hieno juttu. Nyt tuo tuleva torstaikin on koko päivän koulutus ja hoitola on silloin kiinni, koska menemme sinne kumpikin. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:10

    Liityn ylistyksiin. Ostin voiteen jenkeistä kesäkuussa ja rypyt on ihan oikeesti tasaantuneet.

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun kerroit. Näin olen kuullut kaikilta muiltakin jotka ovat jo uutuutta kokeilleet. Itsekin odotan innolla, että omat suunympärysryppyni saisi kyytiä.

    Inkeri

    VastaaPoista