keskiviikko 16. elokuuta 2017

Phyto Replenish Oil auttaa ihoa kestämään sisäilmaongelmia

Viime viikolla alkoi koulut ja heti keskustelun aiheiksi asiakkaiden kanssa nousi sisäilmaongelmat. Eipä taida Hämeenlinnassa sellaista koulua ollakkaan missä ei jotain sisäilmaongelmia olisi ja niitä on myös monissa muissa työpaikoissa. Viime vuonna myyntiin tullut Phyto Replenish Oil (100€) on näihin ongelmiin paras apu.

Huono sisäilma ärsyttää ihoa

Meillä Suomessa kuiva talviaika ja erilaiset ilmastoinnit ovat suurena syynä ihon kuivumiseen, ohentumiseen ja herkistymiseen. Joidenkin isojen työpaikkojen koneellinen ilmastointi ärsyttää ihoa ilman mitään homeita, tai muita ongelmia. Esimerkiksi keskussairaalan ilmastointi rasittaa ja kuivattaa työntekijöiden ihoa tosi paljon. Sitten vasta ongelma suureneekin, jos ihminen koko ajan hengittää homepölyjä ja ne pyörii myös ihon pinnalla. Ihon ärsyyntymistä on kahdenlaista. Joillakin syntyy niin pahoja hengitystieongelmia, että ne sisäsyntyisesti aiheuttaa ihon punoittelua ja herkistymistä. Yleisimmin iho reagoi koko ajan sen pinnalla pyörivään ärsyttävään mekaanisesti hiertävään pölyyn. Mitä paremmassa kunnossa iho on sitä paremmin se kestää nämä erikoisolosuhteet.

Phyto Replenish Oil suojaa ihoa ilman saasteilta

Alunperin Phyto Replenish Oil tehotippa on tehty suojaamaan ihoa ilman saasteilta. Jo Euroopankin suurkaupungeissa ilman saasteet ovat sitä luokkaa, että iho niistä kärsii. Phyto Replenish Oil levitetään joka aamu ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide ja meikki, jos meikkiä käyttää. Näissä sisäilmaongelmaisissa työpaikoissa olisi suotavaa käyttää meikkiä, koska sekin on hyvä suoja ihon pinnalla. Phyto Replenish Oil imeytyy juuri siihen ihon kerrokseen mikä suojaa ihoa ihoa. Se vahvistaa ja parantaa ihon omaa suojautumismekanismia. Phyto Replenish Oil on ihana vesiliukoinen öljy joka imeytyy hetkessä. Se ei yhtään jää kiiltämään ihon pintaan ja sen päälle voi tehdä heti meikin. Tämä ohut öljy vahvistaa ja hoitaa monella tapaa ihoa niin, että se sietää monet vielä tulossa olevan talven rasitukset. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti