maanantai 14. elokuuta 2017

Tähtitarjouksena Ultra Calming Cleanser!

Tähtitarjous 14.8-27.8 on ULTRA CALMING CLEANSER 500 ml NYT 59€ (75€) ja saat lahjaksi matkakoot Precleanse alkupuhdistusaineesta ja Ultra Calming Mist hoitosuihkeesta pakattuna mustaan vetoketjulliseen Dermalogican meikkipussiin. Arvo 42€

Puhdistus on ihonhoidon perusta

Hyvän ihonhoidon perusta on tehokas, mutta hellävarainen puhdistus ihotyypin mukaisella puhdistusaineella. Dermalogica suosittelee kaksoispuhdistusta jonka perustelut ovat erittäin loogisia. Ajatuksena on, että ensimmäinen puhdistuskerta irroittaa kaiken ulkopäin tulevan lian esimerkiksi ilman saasteet, ruuanlaiton rasvat ja meikin. Toinen puhdistuskerta poistaa ihon itsensä erittämät kuona-aineet kuten ihotalin ja hien. Näin iho saadaan puhtaaksi kuivattamatta, tai rasittamatta sitä. Kaksoispuhdistuksena voi käyttää ensin Precleansea ja sen jälkeen Ultra Calming Cleanseria, tai Ultra Calming Cleanseria voi käyttää kahteen kertaan. 

Ultra Calming Cleanser sopii kaikille ihotyypeille

Ultra Calming Cleanser on geelin ja maidon välimuoto ja täysin vesiliukoinen. Sillä lähtee myös kevyt vesiliukoinen silmämeikki hyvin pois. Ultra Calming Cleanser kuuluu Dermalogican Ultra Calming hoitolinjaan joka on tarkoitettu herkälle ja helposti punoittavalle iholle. Ultra Calming Cleanser sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti ohut helposti punoittava ja ärtynyt iho hyötyy sen rauhoittavasta vaikutuksesta. Siksi Ultra Calming Cleanser ei ole pelkkä puhdistustuote vaan samalla se on ihoa rauhoittava hoitotuote. Vesiliukoisuuden takia se jättää iholle raikkaan puhtaan tunteen. 

Ripsivärin vaihtoviikot!

Milloin viimeksi ostit uuden ripsivärin? Suositeltavaa on, että ripsiväri uusitaan kolmen kuukauden välein. Ripsiväri kerää paljon bakteereita ja pitkään käytetty ripsiväri voi aiheuttaa tulehduksia. Nyt Youngbloodin ripsiväri on tarjouksessa 28€ (36€) ja saat sen mukana näytteet Eye Make-up Remover silmämeikinpoistogeelistä, Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteesta yökäyttöön ja Total Eye Care sk 15 silmänympärysvoiteesta päiväkäyttöön. Näytepusseja on kaksi joka tuotteesta ja ne riittävät viikon käyttöön. Youngbloodin ripsiväri on vesiliukoinen, mutta vettä hylkivä ja se ei leviä pienessä tihusateessa, tai kosteudessa. Värisävy on musta mikä sopii aina kaikille. Ripsiväri on laadultaan tuuhentava ja pidentävä ja sillä saa nopeasti näyttävät pitkät ripset. Youngbloodin ripsiväri sopii hyvin herkkä silmäisellekin, koska se on ainoa meikkisarja mitä Suomen Astma-ja Allergialiitto suosittelee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti