torstai 24. elokuuta 2017

Ultra Calming Cleanser tarjous loppuu sunnuntaina!

Tämän hetken Tähtitarjous ULTRA CALMING CLEANSER 500 ml NYT 59€ (75€) on viimeistä päivää voimassa ensi sunnuntaina 27.8. Puhdistusmaidon mukana saat kaupan päälle matkakoot Precleanse alkupuhdistusaineesta ja Ultra Calming Mist hoitosuihkeesta. Matkakoot ovat pakattu Dermalogican pieneen mustaan vetoketjulliseen meikkipussiin.

Ultra Calming Cleanser on hoitava puhdistus

Ultra Calming Cleanser ei ole pelkästään puhdistustuote vaan se on myös hoitoaine. Siinä on rauhoittavia ja kosteuttavia raaka-aineita jotka jo itsessään ovat ihon punoitusta poistavia ja vahvistavia. Kuivan ärtyneelle iholle Ultra Calming Cleanser on kuin "balsamia haavoille". Se tuntuu heti rauhoittavan viileältä iholla. Kuitenkin se on täysin vesiliukoinen geelin ja maidon välimuoto. Se liuoittaa myös vesiliukoisen silmämeikin ja esimerkiksi YB:n tarjouksessa oleva ripsiväri NYT 28€ (36€) lähtee pois Ultra Calming Cleanserilla. Tämä puhdistustuote sopii kaiken ikäisille ja kaikille muille ihotyypeille paitsi ihan rasvaisille ihoille. Nuorelle atooppiselle iholle Ultra Calming Cleanser on paras vaihtoehto. 

Puhdistus on  ihonhoidon perusta

Monella on sellainen käsitys ettei puhdistustuotteella ole niin merkitystä ja ostaa marketista edullisimman pesuaineen. Jotkut ovat niin piintyneet puhdistusgeeleihin, tai vaahtoihin etteivät millään haluaisi käyttää toisenlaisia puhdistustuotteita. Puhdistuksen merkitys ihonhoidolle on suuri ja moni hoitotuote menettää vaikutustaan väärän puhdistustuotteen takia. Yleensä käytetään aivan liian voimakkaita ja kuivattavia puhdistusaineita. Puhdistus voi kuivattaa niin paljon, että hoitotuotteiden teho menee siihen, kun ne korjaavat puhdistusaineen kuivattavaa vaikutusta. Hyvin usein ihmisillä on sellainen mielikuva, että kun iho on oikein kiristävän ja nitisevän kuiva pesun jälkeen se on silloin puhdas. Näin se ei todellakaan ole vaan iho puhdistuu kyllä miedonmillakin tuntemuksilla. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi20:11

    Hei,
    Tein juuri tuon Dermalogican huulitestin (readmylipsage) ja sain vastaukseksi 45-vuotta, vaikka olen vasta 33v... Tulipa yht äkkiä vanha olo.

    VastaaPoista
  2. Huomio kuitenkin, että testi on leikkimielinen 😻😻😺
    Luulen, että kuvan valaistus ja muut yksityiskohdat merkitsee siinä eniten. Hiukan tosiaan aluksi epäilin, että näyttääkö testi kaikille oikeaa ikää vanhemman tuloksen. Näin se ei ole vaan Mari ja moni asiakas on saanut itseään nuoremman arvion. Tee testi uudestaan, koska ei 33-vuotiaalla ole vielä huuliryppyjä ellei tupakoi. Siinä iässä huuliryppyjen ennalta ehkäisy on syytä kyllä aloittaa.

    Ne ketkä istuu pitkiä aikoja autossa ja voimakkaassa ilmastoinnissa kärsivät aina talvella kuivista huulista. Heille tuo tarjous Nightly Lip Treatment+Lip Renewal Complex 107€ on omiaan. Nyt on vielä hyvä hetki ennalta ehkäistä kuivuus ennen kuin sää muuten kylmenee.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi22:22

    Olen viime perjantaista asti laittanut uutta huulirasvaa ja päivällä tätä complexia ja selkeesti ylähuulen reunassa oleva maksaläiskä vähenee. Aika ihme aine ja tuntuu se muutenkin hyvältä.

    VastaaPoista