tiistai 12. syyskuuta 2017

Dermalogicalla on kasvohoitoihin eri tuotteet kuin kotihoitoon

Jotkut asiat ovat itselleni niin itsestään selviä etten niitä hoksaa tarpeeksi usein esille tuoda. Esimerkiksi tämä asia, että kasvohoidoissa käytetään aivan eri tuotteita kuin mitä asiakas ostaa kotiin. Eihän olisi mitään järkeä maksaa kasvohoidosta, jos voisi ostaa kotiin samat aineet ja levitellä ne itse.

Kosmetiikassa on erilaisia raaka-ainepitoisuuksia

Kosmetologit käyttävät pääsääntöisesti aivan eri tuotesarjoja kuin mitä myydään jossain tavarataloissa, tai apteekeissa. Ne ovat ammattilaistuotesarjoja joissa on oma tuotelinja kasvohoitoja varten ja näitä hoitoja tukevat kotihoitotuotteet. Ammattilaissarjojen raaka-ainepitoisuudet kotihoitoaineissakin on yleensä jopa tuplasti suurempia kuin muussa kosmetiikassa. Markettikosmetiikkaan verrattuna pitoisuudet ovat monikymmenkertaisia. Kosmetiikkahan jaetaan kolmeen kategoriaan riippuen tuotteiden tehokkuudesta eli raaka-aineiden määrästä. Edullisin kosmetiikka on markettikosmetiikkaa, jota saa ruokakaupoistakin. Kosmetiikkaosastot ovat isoja jo näissä marketeissakin, mutta siellä ei ole yleensä erikoiskoulutettua henkilökuntaa ja asiakas valitsee tuotteet itse. Sitten tulee selektiiviset kosmetiikkasarjat joita myy yksityiset kemikaliot joita on nykyisin valitettavan vähän ja esimerkiksi S-ryhmän Emotion osastot. Siellä on yleensä paikalla koulutetut kosmetiikkamyyjät ja tuotteita on markettikosmetiikkatasoista ja selektiivistä tasoa jonka raaka-ainepitoisuudet ovat tosiaan noin puolet ammattilaissarjojen pitoisuuksista. Sitten on vielä apteekkikosmetiikka joka on tekemässä suurta vallankaappausta kosmetiikkamyynnistä. Apteekkikosmetiikan taso on yleensä ehkä hiukan markettikosmetiikkatasoa parempi, mutta nythän apteekeissa on jo isojakin kosmetiikkaosastoja jossa on selektiivistäkin kosmetiikkaa. Apteekki hyötyy eniten mielikuvamarkkinoinnista, koska ammattilaismielessä se on lähes huonoin vaihtoehto ja kaikista kallein hinta/laatusuuhteessa. Yleensä pahimmat kosmetiikkaherkistymiset tulee juuri näihin apteekkituotteisiin joista kuluttajilla on väärä käsitys. 

Kosmetologi käyttää aina ammattilaiskosmetiikkaa

Dermalogica on nykyisin maailman johtavin ammattikosmetiikkasarja jota myydään kaikkialla ainoastaan kosmetologien kautta. Joka Euroopan maassa on maan johtavassa pääkaupungin tavaratalossa Dermalogican maahantuojan oma osasto jossa ei tehdä hoitoja, mutta siellä on aina kosmetologit myyjinä. Suomessa se on Stockman, Tukholmassa NK ja Berliinissä KaDeWe ja muissa maissa heidän huipputavaratalo. Muuten Dermalogicaa saa ainoastaan erityiskoulutettujen kosmetologien kautta. Dermalogicaa ei saa myyntiin ellei käy ensin noin 10-15 päivää kestävää peruskoulutusta ja sitoudu jatkuvaan kouluttautumiseen. Tämä on siksi äärettömän tärkeää, koska Dermalogican kasvohoitotuotteista suurin osa sekoitetaan jokaista hoitoa varten erikseen. Missään muussa ammattisarjassa ei tehdä näin yksilöllistä tuotevalintaa. Dermalogicalla on lukuisia eri raaka-aineita joista tehdään kasvohoitoihin kuorinnat, tehohoitoaineet ja naamiot. Nanolift hoidossa imeytettävä tehotuote sekoitetaan noin 3-5 raaka-aineesta joita voi valita noin paristakymmenestä. Sekoitettavien raaka-aineiden mittasuhteet toisiinsa nähden muuttaa myös tuotteen tehoa. Näin jokainen kasvohoitokerta on aina erilainen, koska aineet on sekoitettu juuri sitä tilannetta varten. 

Kotihoitotuotteet täydentävät kasvohoitoa

Ainoastaan kasvohoidon alkupuhdistustuotteet ja lopputuotteet ovat samoja kuin asiakkaalle myydään kotiin ja tämä voi luoda asiakkaalle mielikuvan, että ne ovat kaikki samoja. Kun kasvohoito on ohitse iholle laitetaan tehotipat yms.voiteet ja meikit ja juuri nämä ovat samoja mitä asiakas voi ostaa kotiin ja siinä vaiheessa yleensä kerromme mitkä kotihoitotuotteet pitää parhaiten yllä kasvohoidon vaikutusta. Tarkoitus ei ole, että joka kasvohoidon jälkeen hommattaisiin uudet tuotteet vaan vanhat käytetään aina loppuun ja uusi tuote valitaan siten, että se täydentää kotona jo olevia 
tuotteita. Mitään purkin pohjia ei pidä jättää vaan järkevintä on käyttää aina tuote loppuun saakka.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi11:47

    Juu juu

    VastaaPoista
  2. Jäin nyt aika epätietoiseksi mitä tämä sarkastinen juu juu komentti tarkoittaa. Olenko kirjoittanut liian usein samoista asioista? Vai onko mahdotonta uskoa, että kasvohoitohin ja kotihoitoon on eri tuotteet?
    Nyt en pysty perustelemaan tekstiäni lisää, kun en tiedä mikä asia vaatisi perusteluja. Kiitos kuitenkin, kun viitsitte kommentoida.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:08

    Olen pitkään pohtinut että ostaisin Power Brightin seerumin (ja nyt Pimeän Kaupan iltana olisi hyvä mahdollisuus, jos se tulee 20% alennukseen), mutta koskaan ei ole "mukamas" varaa sitä ostaa:)
    Oletko Inkeri käyttänyt tuotetta itse ja tehoaako se maksaläiskiin kuinka hyvin?
    Tosin sinulla ei taida olla pigmentaatio-ongelmaa kun ihosi on niin kauniin tasaisen vaalea.
    Tuli myös mieleen voiko c-vitamiinijauhetta (Map 15) sekoittaa Bright seerumin joukkoon tuomaan extrakirkastusta?

    VastaaPoista
  4. Olen C-12 Power Bright Serumia käyttänyt itsekin joka kesä pullon, tai kaksi. Itselläni ei nykyisin ole varsinaista maksaläiskäongelmaa, kun pysyn niin visusti auringosta pois:) C-12 Serumilla on paljon muitakin hyötyominaisuuksia joiden takia sitä kannattaa käyttää. Tuo tehotippa kirjastaa ja tasoittaa ihon väriä, vaikka ei varsinaisia maksaläiskiä olisikaan. Se myös kosteuttaa ja parantaa ihon aineenvaihduntaa.
    Mitään dramaattisia muutoksia sillä ei maksaläiskiin saa ettet odotakkaan sen olevan mkään taikakonsti. Riippuu hyvin paljon ihotyypistä miten pian sillä saa näkyviä muutoksia. Muutama asiakas kertoo jo pelkän näytepussin käytön eli n.4-5 päivää vaalentaneen läiskiä näkyvästi, mutta yleensä tarvitaan kolmen viikon käyttö ennen kuin näkyviä muutoksia tulee. Sanoisin, että tuo pullollinen joka kestää 6-8 viikkoa poistaa noin puolet maksaläiskän tummuudesta.
    Jos sinulla on Map 15 jauhetta se kannattaa ilman muuta käyttää. Sitä ei kuitenkaan kannata ostaa maksaläiskiä varten, koska vaikutus ei ole niin merkittävä.
    Suosittelisin, että sinun kannattaa ostaa C-12 serum, koska siinä on myös kosteutta ja sitäkin iho tarvitsee alkutalvesta. Jotain tehotippaa kuitenkin tarvitse, koska kuivattava sisäilma vaatii tehohoitoa ja samalla hoituisi maksaläiskät.
    En voi luvata vielä tuota -20% tarjousta Pimeän Kaupan iltaan, mutta siitä nyt neuvottelen ja ainahan olen sen pystynyt toteuttamaan.

    Inkeri

    VastaaPoista