sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Muutama Dermalogican tuote lopetetaan

Viimeisimmässä koulutuksessa meille kerrottiin, että Dermalogica lopettaa joidenkin tuotteiden valmistuksen. Syy on ihan taloudellinen, koska sarjan perusvarastoa ei ole järkevää pitää liian suurena. Joissakin tuotteissa on myös päällekäisyyksiä ja siksi vanhempi versio loppuu.

Dermalogica uudistuu koko ajan

Kosmetiikan kehitys menee vauhdilla eteenpäin ja uutuuksia tehdään jatkuvasti. Siksi on järkevää jättää joitakin aikaisempia tuotteita pois. Muutama pois jäävä tuote on Suomessa hyvin pidetty, mutta muualla maailmassa sitä ei käytetä. Siksi tämä pois jäävien lista voi tuntua kummalliselta, mutta on huomioitava, että suomalaisten ihon tarpeet ovat kovin erilaisia muuhun maailmaan verattuna. Ellei tuotetta myydä, kun Suomessa se automaattisesti on myynniltään liian vähäistä. Tässä lista pois jäävistä tuotteista:

Redness Relief Primer sk 20
Multivitamin Hand and Nail Treatment
Exfoliant Body Scrub
Extra Firming Booster
Skin Renewal Booster
Clearing Mattefier
Ultra Rich Body Cream
Concealing Spot Treatment
Ultra Sensitive Tint sk 30
After Sun Repair
Body Hydrating cream ja Body Wash koot 477ml ja matkakoot. Myyntiin jää koko 260ml. 
Shampoo
Hoitoaine
Deodorantti

Joitakin tuotteita on vielä saatavilla

Joitakin poistuvia tuotteita meillä löytyy vielä hyllystä ja niitä saa vielä maahantuojaltakin. Voin vielä niitä tilata, jos ehdottomasti jotain haluatte. Laittakaa siitä sähköpostia, tai soittakaa. Erittäin suosittu tuote oli Extra Firming Booster, mutta sen korvaa tuo Multivitamin Power Serum (110€) joka on hyvin kiinteyttävä ja sen lisäksi uv-säteilyn haittoja korjaava mitä ominaisuutta ei Extra Firming Boosterissa ollut. Skin Renewal Boosterin korvasi Overnight Retinol Repair, joka tuli myyntiin pari vuotta sitten. Ultra Sensitive Tint sk 30 korvaantuu SkinPerfect Primerillä sk 30 tai Sheer Tintillä sk 20. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti