keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Ongelmana huonosti pysyvä meikki

Usein, kun keskustelen muiden kuin omien asiakkaidemme kanssa kuulen meikkivoiteen olevan ongelmallinen valinta. Toiveita sen suhteen on melkein yhtä monta, kun on asiakastakin, mutta yleensä ollaan tyytymättömiä meikkivoiteen pysyvyyteen.

Vika ei aina ole meikkivoiteessa

Sama meikkivoide voi käyttäytyä eri ihmisillä hyvin eri tavoin. Jonkun mielestä meikkivoide tuo hilseilyn esiin, joku kokee sen kiristäväksi ja toiset taas sanovat sen kiiltävän. Lähes aina kannattaa alkaa hakemaan syytä ongelmiin ihon tilanteesta. Silloin, kun iho on kuiva meikkivoide takuulla tuo hilseilyn esiin, vaikka sitä ei muuten näkyisi. Se ei ole meikkivoiteen vika vaan iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa. Hyvin usein syy ongelmiin löytyy myös meikinalusvoiteesta. Jos päivävoide on liian paksu ja huonosti imeytyvä meikki alkaa kiiltämään melkein heti levityksen jälkeen. Joskus käy myös niin, että päivävoide ja meikkivoide ei vaan sovi yhteen ja meikki jää rullaamaan voiteen päälle. Se ei tarkoita, että jompi kumpi olisi huono tuote vaan ne eivät sovellu yhteen ja silloin toinen pitää vaihtaa. 

Meikinpohjustusvoiteet pelastaa meikin

Meikinpohjustusvoiteet eli primerit ovat paras keksintö mitä meikkeihin on tullut sitten mineraalipigmenttien keksimisen. Hyvä meikinpohjustusvoide pelastaa huononkin meikkivoiteen ja pitää ihon siistinä koko päivän. Dermalogican Hydrablur Primer (82€) supistaa huokoset ja iho pysyy kiiltämättömänä ja siistinä. SkinPerfect Primer sk 30 (82€)tuo heleyttä ja siloittaa rypyt ja yli viisikymppinenkin näyttää hehkeältä koko päivän.  Kehoittaisinkin hakemaan meikkivoideongelmiin apua näistä primereistä ja ne saa ihon näyttämään kauniilta ilman meikkivoidettakin. Sekin on mainittava, että ikääntyessä harvoin löytää enää halvemmista tuotteista hyvää meikkivoidetta. Meikkivoiteeseen kannattaa satsata, koska epäsiisti meikki ei taatusti kaunista. Ikääntyessä tämäkin asia suorastaan monin kertaistuu. Nuorella iholla äkkiä sutaistu meikki ei ole kovin suuri virhe, mutta kuusikymppisenä sotkuinen meikkivoide on armoton floppi. Tässäkin kosmetologi on paras apu ja ammattilaisen valitsema tuote on aina hintansa arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti