torstai 7. syyskuuta 2017

Skin Hydrating Booster tarjous loppuu sunnuntaina

Tämän hetken Tähtitarjous loppuu sunnuntaina 10.9-17 joten hyödynnä hintaetu sitä ennen. Skin Hydrating Boosteria tarvitsee aivan kaikki tähän vuodenaikaan. Se sopii myös parikymppisille atoopikoille erittäin hyvin.


Tähtitarjous on meidän suurin etu asiakkaille

 Moni voi miettiä kannattaako ostaa Skin Hydrating Booster nyt vai Pimeän Kaupan illasta 29.9.-17. Se kannattaa ostaa nyt. Pyrin saamaan Pimeän Kaupan iltaan tuon -20% hintaedun, mutta se selviää varmasti vasta kyseisen viikon alkupäivinä ja mitään varmaa en voi luvata vielä. Kuitenkin nämä Tähtitarjoukset ovat aina edullisempia kuin Pimeän Kaupan illan tarjoukset. Tähtitarjousten hintaetu on aina 23-30% ja lahjatuotteet ovat tarkoittettu juuri kyseisen tuotteen käyttöä vahvistamaan. Pimeän Kaupan illan lahjatuotteet ovat aina sidottu yli. 100-150€ ostokseen ja Tähtitarjoukset ovat yleensä reilusti alle sataeuroa tuotteesta riippuen. Ei siis kannata miettiä miten ostokset olisi teille edullisempia, koska kerron sen teille itse. Kauneushoitolan ja meidän verkkokaupankin  asiakaspiiri on niin tuttua meille, että emme ikinä pärjäisi ns.huijaamalla. Asiakkaat olisivat kadonneet jo vuosia sitten, jos väittäisin tuotteen olevan tarjouksessa tänään ja kuitenkin myisin sen viikon päästä vielä halvemmalla. Pyrin itse tekemään kaikkeni ettei asiakkaamme ikinä törmäisi tähän tilanteeseen. Muistettava on kuitenkin se, että meidän firma elää sen varassa miten pystyn asiat neuvottelemaan Dermalogican ja YB:n maahantuojien kanssa. Suurin neuvotteluvaltti meille on, että olemme Suomessa suurin Dermalogicahoitola ja olen tuntenut nämä maahantuojan väet jo kauan ennen Dermalogicaa 80-luvulta saakka. Siksi pystyn antamaan nämä tarjoukset joihin kukaan muu ei Suomessa pysty.

Skin Hydrating Booster on parasta iholle juuri nyt

Jotkut voi ajatella ettei ihoni tunnu nyt yhtään kuivalta, kun kesän kosteus on vasta lopuillaan. Kokemuksesta tiedän, että tilanne muuttuu viikossa, kun sisälämmitys menee päälle. Itse laitoin tänään kotona ensimmäistä kertaa lämpöjä päälle ja muutama asiakas kertoi tehneensä sen jo viime viikolla. Maksimissaan kaksi viikkoa iho kestää sisälämmitystä ilman erityishoitoa ennen kuin pinta alkaa kiristyä ja hilseillä. Skin Hydrating Booster on juuri tämä paras erityishoito joka on aivan puhdasta kosteutta. Se sitoo ihon omaa kosteutta ja estää sitä haihtumasta sekä lisää kosteuttavaa hyaluronia ihosoluihin. Skin Hydrating Booster ei sisällä tippaakaan rasvaa joten sitä ei kannata pelätä, että käyttäisi sitä jotenkin liian aikaisessa vaiheessa ja sitten iho rasvoittuisikin. Iho pitää kosteuttaa nyt, kun se ei vielä tunnu kuivalta ja se on juuri sitä ennalta ehkäisyä. Sitten, kun iho jo on kuiva ja hilseilevä Skin Hydrating Booster auttaa siihenkin, mutta se on jo ihon ongelman korjausta ja sen hoitaminen on hitaanpaa. Joten nyt kannattaa hyödyntää tämä Tähtitarjous! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti