maanantai 11. syyskuuta 2017

Tähtitarjouksena puhdistustuoteyhdistelmä!

Nyt Tähtitarjous panostaa ihonpuhdistukseen ja sehän on ihonhoidon perusta. PRECLEANSE ja SPECIAL CLEANSING GEL 500 ml tai PRECLEANSE ja ESSENTIAL CLEANSING SOLUTION 500ml yhteensä NYT 80€ ( norm. 67+64=131€) ja saat kaupan päälle vielä matkakoon Body Hydrating Cream vartalovoiteesta jonka koko on iso eli 75 ml. Tämän edullisempi ei hinta voi enää olla, kun nyt alennus on 51€ eli  noin 40%!

Ensimmäinen puhdistuskerta tehdään Precleansella

Dermalogica neuvoo tekemään iholle kaksoispuhdistuksen ja tälle on ihan maalaisjärkeen menevä perustelu. Ensimmäinen puhdistuskerta on tarkoitettu poistamaan kaikki ulkopäin tuleva lika joka on ihon pinnalla esimerkiksi ilmansaasteet, ruuanlaiton rasvat, pölyt ja muut liat sekä meikki. Toinen puhdistuskerta puhdistaa ihohuokosista ihon itsensä erittämän ihotalin ja hikoilun tuottaman kuonan. Precleanse alkupuhdistusöljy on ollut myynnissä kymmenisen vuotta ja se on erittäin pidetty tuote. Suomen talvessa sen ravitsevat, mutta vesiliukoiset kasviöljyt estävät kuivumista ja hilseilyä ja iho pysyy pehmeänä. Tuo alkupuhdistusöljy on täysin vesiliukoinen ja sillä voi pestä vahvankin silmämeikin pois. Sen jälkeen käytetään ihotyypin mukainen puhdistusaine ja tarjouksena on nyt kaksi eri tuotetta. 

Toinen puhdistuskerta tehdään ihotyypin mukaisella puhdistusaineella

Voit valita kahdesta eri puhdistusaineesta ihotyyppisi mukaan. Special Cleansing Gel on kaikille ihotyypeille tarkoitettu lievästi vaahtoava geeli. Essentiel Cleansing Solution on kuivalle iholle tarkoitettu vesiliukoinen ohut puhdistusmaito. Special Cleansing Gel on Dermalogican kaikista suosituin puhdistusaine ja Precleansen kanssa käytettynä se sopii myös pintakuivalle iholle. Huomioikaa myös, että nämä kaksi puhdistusainetta ovat puolenlitran pulloja ja riittävät noin puolivuotta. Varsinkin Special Cleansing Geliä käytetään hyvin pieni määrä kerralla noin herneen kokoinen tippa sitä riittää ettei tuottetta mene turhaan hukkaan. 

Lahjaksi vartalovoide

Viimeistään nyt, kun sisälämmitys laitetaan päälle tarvitaan vartalolle hyvä kosteusvoide. Body Hydrating Cream on ohut hyvin imeytyvä voide jonka levitys käy pesun jälkeen nopeasti. Tuo matkakoko vartalovoiteesta on 75 ml (25€) eli se on hyvinkin riittoisa, mutta kuitenkin kiva pitää matkallakin mukana. Yleensä tuo tuubi riittää parikin kuukautta, jos sitä käytetään joka toinen päivä. Suosittelen myös, että Body Hydrating Creamia aloitetaan käyttämään nyt heti ennen kuin vartalon iho alkaa kuivua ja kutista. Varsinkin, jos vartalolla on rusketusta se alkaa hilseilemään vaatteiden alla pois ja tämä aiheuttaa kutinaa. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi09:51

    Hei! Hyvä tarjous. Tuotteet lähtevät mukaan ihan varmasti.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19:44

    Tuo putsari paketti kyllä kiinnostaa...
    Osaisitko neuvoa vielä ulkoilevalle ja ulkona hikoilevalle naamarasvan (pohdin aurinkorasvan ja barrier repairin välillä).

    Ihoni on normaali, mutta maksaläiskiä tulee auringon näkemisestä.
    Mitään klähmää ihon pintaan rasva ei saa jättää tai mulla on kaikki maailman savi naamassa kiinni.
    Oil matte ei riitä, kokeilin näytteitä.

    VastaaPoista
  3. Active Moist on hyvä kosteusvoide hikoilevalle. Se ei sisällä yhtään rasva-aineita ja siksi se imeytyy hyvin eikä tee tahmeaa pintaa hikoillessa. Siinä ei ole aurinkosuojaa ja jos olet keskipäivällä ulkona ja vielä aurinkoisena päivänä uv-suoja olisi tarpeellinen. Active Moist voiteeseen voisi sekoittaa Solar Defence Booster sk 50 uv-suojaa ja silloin suojakertoimesta tulee noin 30. Jos nyt ostat tuon Solar Defence Boosterin se säilyy niin, että se on hyvää vielä ensi kesänäkin. Uskoisin ettei kuukauden päästä juuri aurinkosuojaa tarvitse.
    Hyvä suojaus tulee myös, jos sipaiset Active Moistin päälle SkinPerfect Primeriä sk 30 ja tuo primer suojaa sitten talven mittaan tuulelta ja pakkaseltakin. Se on ohut voide ja pysyy myös mattapintaisena hikoillessa. Yksinään primer ei riitä vaan sen alla pitää olla kosteusvoide.

    Inkeri

    VastaaPoista