keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Tämän hetken Tähtitarjous on kaikkien aikojen paras!

Tähtitarjous loppuu ensi sunnuntaina 24.9 ja siinä on 40% alennus mikä on enemmän kuin koskaan. Tarjouksena olevat puhdistustuotteet ovat ihonhoidon perustuotteita joten niihin kannattaa panostaa. Tarkemmat hinnat voit lukea tuosta blogin sivusta tämän tekstin vierestä.

Precleansesta hyötyy kaikki

Precleanse on alkupuhdistusaine kaikille ihotyypeille joka hyvän puhdistuksen lisäksi on hoitava. Varsinkin pintakuiva ja vanheneva iho hyötyy lempeistä kasviöljyistä jotka vahvistavat ihon suojamekanismeja. Rasvaiselta iholta Precleanse sulattaa hyvin kaiken öljymäisen ja rasvapohjaisen lian kuivattamatta ihoa liikaa. Päivän mittaan iholle kertyy ruuan laiton rasvoja, pakokaasun öljyjä ja raskasmetalleja ja monia muita rasvaliukoisia likahiukkasia jotka saadaan hellävaraisesti iholta pois Precleansen avulla. Precleanse on myös paras mahdollinen meikin poistaja sillä lähtee silmämeikki sekä paksutkin meikkivoiteet. Vahvat teatterimeikitkin liukenee Precleansella. Tarina kertoo, että Suomen Kansallisteatteri joutui kyselemään maahantuojalta tämän Precleansen perään, koska eräs ulkomaalainen suuri diiva oli pyytänyt sopimuksessaan, että pukuhuoneesta pitää löytyä Precleansea.

Special Cleansing Geliä ja Essentiel Solutionia voi käyttää vuoropäivinä

Myös Special Cleansing Gel sopii kaikille ihotyypeille ja Essentiel Solution on tarkoitettu sekaihosta kuivaan päin olevalle iholle. Suosittelisin hankkimaan molemmat! 
Ostamalla kaksi Precleansea ja kummatkin puolenlitran puhdistukset pärjäätte niillä lähes vuoden. Riippuen tavasta käyttää tuo yksi yhdistelmä riittää 4-6 kuukautta joten ne ainakin riittää ensi kevääseen talviajan ylitse. Jos jossain vaiheessa talvea tulee kova pakkaskausi kaikki ihotyypit hyötyy Essentiel Solutionin käytöstä Precleansen jälkeen. Itse käytän niitä vuoron perään vähän fiiliksen mukaan ja vaihtelu tuo motivaatiota ihon hoitoon. Special Cleansing Geliä ja Essentiel Solutionia voi käyttää systemaattisesti vuoropäivinä tai säästää Solution pitemmälle talveen. Tiedän kokemuksesta, että ihot alkaa kiristelemään enemmän viimeistään joulun tienoilla, vaikka olisi miten leuto talvi. Viimeistään tammikuussa Essentiel Solution tuntuu aivan omimmalta, vaikka ei pakkasia olisikaan, koska sisälämmitys kuivattaa aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti