maanantai 6. joulukuuta 2010

Unelma naisen ulkonäkö

Unelmien naisen tulee olla langan laiha. Ei se mitään vaikka luut törröttävät.ja kylän mummot päivittelevät, että likka on kuin Hauta-Iisakin karkulainen, lieneekö siinä lentävä keuhkotauti. Rinnat pitää kuitenkin olla luonnottoman suuret. Pyydä plastiikkakirurgilta vähintään 500ml silikoonipussit, vaadi myös ettei se saa olla synteettistä silikoonia.
Suomalaismallinen luiska peppu ei myöskään kelpaa, pakaroiden pitää olla sopivasti pyöreät. Amerikassa jo suurimmalla osalla miehistäkin on silikooni täytteet peffassa.
Unelmien nainen ei koskaan käytä muita kuin korkokenkiä ja korko on vähintään 10cm. Se ei haittaa, jos varpaat menee mutkalle ja kipu on sietämätön. Laitetaan vaan puudutuspiikki päkiään ja amputoidaan pikkuvarpaat. Eihän kukaan pikkuvarpaita tarvitse.
Huulten pitää olla ylisuuret ja todella muhkean törröttävät. Jos lapset huutelevat hiekkalaatikolta, että katso äiti tuolla menee klovni, niin tiedät onnistuneesi. Ole kuitenkin varuillasi ettei täyteaineena käytetä väärennettyä Restylanea, sitä en osaa neuvoa miten sen tietää, mutta kysy nyt edes piikittäjältä mistä hän on Restylanen ostanut.
Botox on hyvä kohottamaan suupieliä. Se kannattaa unohtaa, ettei Botoxia saa laittaa suunympärille. On ainoastaan 50% mahdollisuus, että äänihuulet halvaantuvat. Jos kuitenkin kuulut tähän ryhmään kenen kohdalle halvaus sattuu, älä siitä välitä. Kukaan ei edes odota, että sanoisit jotain.
Näitä ohjeita noudattamalla olet kohta julkkisten supertähti ja pian myös jonkun komean urheilijan tyttöystävä. Pääset siihen päämäärään mihin ehdottomasti kannattaa pyrkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti