sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Vaseliini kuivattaa huulia

Moni on oppinut jo koulutyttönä käyttämään valkovaseliinia huulirasvana. Vaseliini on kuitenkin erittäin kuivattavaa, sekä iholla, että huulilla. Valkovaseliini on mineraalirasva joka ei imeydy ihoon, ja silloin se sopii ainoastaan suojaamiseen. Ainoa käyttö missä hyväksyn vaseliinin on suojavoiteena kestovärjätessä kulmakarvoja, tai hiusrajan suojaamisessa hiusväriltä

Parasta on käyttää huulille huulirasvaa joka on niille tarkoitettu. Kuitenkin hajustetut, ja makuaineita sisältävät huulirasvat ei ole parhaita, ainakaan lapsille, tai allergikoille. Viime vuosina on melkein joka talvi vedetty Suomen markkinoilta pois joku tunnettu huulirasvamerkki, allergiaa aiheuttavan makuaineen takia. Johtopäätös tästä on ettei huulirasvan tarvitse tuoksua, saati sitten maistua joltakin.

Parhaan huulirasvan tekee tietenkin Dermalogica. Tehokkain huulihoide on myös nyt tarjouksessa. Lip renewal complex on nyt 35 €,  ja normaalihinta on 43 €. Nyt kannattaa ostaa vaikka kaksi kappaletta. Tämä huulihoide on ollut markkinoille tulonsa jälkeen yksi talven suosituimmista tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti