maanantai 3. tammikuuta 2011

Seuraako meitä CIA vai KGB?

Olemme Marin kanssa tiiviisti seuranneet kehitystä blogimme lukioiden suhteen. Tilastoissa on niin paljon tietoa ettemme kaikkea osaa hyödyntää, ja kaikista emme tiedä mitä ne tarkoittaa. Sitten kun emme keksi asialle järkevää selitystä, alkaa mielikuvitus keksiä omiaan.

Tutkimme yksi iltapäivä tilastoja, mistä maista meillä oli blogissamme lukioita. Huomasimme, että Yhdysvallat on Suomen jälkeen toisena. Olimme ilmeisen väsyneitä, kun aloimme luomaan skenaarioita, että jos CIA tutkiikin sivujamme. Jos tuo Purkkiarmeijan komentaja nimi on tehnyt vaikutuksen, ja luulevat meidän yrittävän tehdä vallankaappausta, jos vaikka saataisiin Suomesta kuningaskunta. Meillä kun on myynnissä voiteiden kuningattaria, ja miesten sarjan Shaving gel on kuulemma parranajotuotteiden kuningas.

Onhan tässä blogissa muutenkin CIA:ta tai KGB:tä kiinnostavia juttuja. Kerrotaan natseista, ja pilkataan Putinia yms. poliittisia henkilöitä. Itselläni on tietokoneen suosikkilistalla Suomen sotahistoriallisen seuran ja Sotamuseon sivuja. Usein käyn myös Päällystöopiston sivulla katsomassa onko tulossa mielenkiintoisia esitelmiä sotahistoriasta. Kyllähän meitä voisi epäillä ties mistä pahan teosta. Kikatimme keskenämme, kun mietimme, että miten suuri pettymys CIA:n tutkijoille tulisi, kun paljastuisi, että tässä vaan kaksi kosmetologia parantaa maailmaa.

Onneksi tämä kaikki on vaan mielikuvitusta. Meillä onneksi on sananvapaus, ja voimme sumeilematta ottaa kantaa ihan mihin vaan. Tämä ei ole ollenkaan itsestään selvyys, nythän Kiina esimerkiksi rajoittaa todella rankasti sananvapautta, ja niin moni muu maa maailmassa myös. Eli taas saamme olla kiitollisia suomalaisuudestamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti