tiistai 22. helmikuuta 2011

Naamiosta apua ihon kuivuuteen

Viime aikojen kovat pakkaset, ja jo pitkään kestänyt sisälämmityskausi vie ihosta kaiken kosteuden. Iho kiristää, kutisee ja punoittelee. Meikki ei levity kunnolla, vaan jää hilseileviksi kasoiksi. Normaali kotihoito ei enää riitä. Talvella tarvitaan kotihoitotuotteissa enemmän tehoa, kuin muina vuoden aikoina. Nyt jos koskaan on aika käyttää naamioita.

Dermalogicalla on kaksi tähän tilanteeseen sopivaa naamiota. Multivitamin Power Recovery Masque ( 75 ml 66 €) on tarkoitettu ikääntyvälle iholle ja Ultra Calming Masque(75 ml 65 €) kaiken ikäisille kuiva ihoisille. Multivitamin Masque on runsaasti C-vitamiiniä sisältävä antioksidanttinen naamio, joka hidastaa ihon vanhenemista. Naamio sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle estämään ihonpinnan kuivumista.Vaikutusaineet hidastavat ihon ohenemista ja poistavat kuivuudesta johtuvaa kirvelyä ja kutinaa.
Ultra calming masque on herkkää ja punoittelevaa ihoa rauhoittava. Naamion käyttö estää myös couperosan syntyä, ja poistaa jo syntynyttä couperosaa. Myös atooppisen kuiva iho hyötyy tästä naamiosta.

Kumpaakin naamiota käytetään samalla tavalla. Ensin levitetään paksu, näkyvä kerros naamiota puhtaalle iholle, myös kaulalle. Kerroksen annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, ja sen jälkeen imeytymätön osa pyyhitään kasvopaperilla pois, ja loput hierotaan ihoon vaikuttamaan yön yli.Naamiot ovat erinomaisia saunan jälkeen, saunan puhdistava vaikutus parantaa niiden imeytyvyyttä. Se, että niitä ei tarvitse poistaa, tekee niistä helppokäyttöisiä, siten niitä jaksaa käyttää useamminkin. Näin talvella vaikka ihan 3-4 kertaa viikossa ei olisi ollenkaan liikaa, mieluummin käytetään useammin, kuin liian harvoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti