perjantai 18. helmikuuta 2011

Pakkanen moninkertaistaa ihon kosteuden tarpeen

Tänään on varmaan pakkasennätys Hämeenlinnan alueella. Aamulla kun ajelin Hyvikkälästä työhön, auton mittari näytti pahimmillaan 35 astetta. Tänään olisi hyvä päivä tehdä kasvohoito. Iho tarvitsee vähintäänkin tupla annoksen kosteutta, koska haihtuvuus on niin suuri.

Kotikonsteina suosittelen, että ihan meikin päällekin, päivän mittaan voi suihkuttaa Dermalogican spraymäisiä hoitosuihkeita, Antioxidant hydramist tai Multi-active toner ovat hyviä. Illalla puhdistuksen jälkeen kannattaa kosteusvoidetta lisätä parikin kertaa noin tunnin välein, että iho varmasti saa tarpeeksi hoitoa. Samoin silmänympärysvoidetta kannattaa lisätä useaan kertaan. Tätä kannattaa jatkaa niin kauan, kun pakkaslukemat on yli kahdessakymmenessä asteessa.

Ihanteellista olisi myös käyttää saunan jälkeen naamiota. Multivitamin Power Recovery Masque on parasta, koska sen voi jättää yön ajaksi imeytymään. Jos käytössänne on muita kuin Dermalogican tuotteita, niin yleissuosituksena on, että kosteuvoiteen määrää lisätään tuplasti tällaisina päivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti