lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pigmenttiläiskät ehkäistään nyt!

Nyt alkaa olla viime hetket aloittaa pigmenttiläiskien ehkäiseminen. Alkukevät on se aika, kun pigmenttiläiskiin voi parhaiten vaikuttaa. Aurinko ja UV-säteily on syy pigmenttiläiskien syntyyn, ja hormoonitoiminnan muutokset lisäävät riskiä. Useinmiten pigmenttimuutokset tulevat raskaus-tai imetysaikana, tai vaihdevuosi-iässä. Usein myös ehkäisypillerit ja hormonikierukka aiheuttaa UV-säteilyn kanssa pigmenttiläiskiä, tai ainakin epätasaista rusketusta.

Chromawhite hoitolinjan tuotteet Dermalogicalla ovat tarkoitettu estämään pigmentin kasautumista, ja ne myös tasoittavat jo syntyneitä värivirheitä. Tärkein tuote on Pure Light( 96 €) päivävoide joka sisältää 30 aurinkosuojakertoimen, se sopii kaikille ihotyypeille, ja siitä saimme viime keväänä pelkkää kiitosta.

Tarjouksessa meillä on Chromawhite sarjan yövoide Pure Night (norm.110 €, NYT 88 €) ja puhdistusmaito Tri active cleanse( norm.63 € NYT 48 €) ne sopivat myös kaikille ihotyypeille. Tri active cleanse
puhdistusmaito on lievästi kuoriva, tehokas puhdistusmaito, jota suositellaan käytettäväksi toisen puhdistusmaidon kanssa vuorotellen. Se on oma lempi puhdistustuote. C-12 Concentrate ja Extreme C käytetään yövoiteen ja päivävoiteen alla, ja ne kirkastavat ja tasoittavat ihonväriä. Ne poistavat jo syntynyttä pigmenttiläiskää ja värin epätasaisuutta.

Nämä tuotteet ovat myös erinomaisia, vaikka varsinaisia pigmenttiläiskiä ei olekaan. Yli nelikymppiselle naiselle aurinko yleensä tekee lievää epätasaisuutta ihonväriin, niin Chromawhite linjan tuotteet on nyt paras valinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti