tiistai 3. toukokuuta 2011

Äitienpäiväksi lahjakortti

Äitienpäivä ja joulu ovat ne ajankohdat jolloin lahjakortteja menee kaikista eniten. Lahjakorttien myynti on ollut aika tasaista viimeiset parikymmentä vuotta, mitään suurta lisääntymistä ei ole tapahtunut.

Itse pidän lahjakorttia johonkin hoitoon aivan verrattomana lahjana. Jos saisin itselleni lahjaa valita, niin se olisi hoitolahjakortti. Meillä lahjakortti ostoksilla käy hyvin paljon samat ihmiset. Monet miehet ovat jo kymmeniä vuosia käyneet ostamassa vaimolleen lahjakortin  meiltä. Se on hienoa, koska se ainakin kertoo, että lahjansaaja on ollut tyytyväinen.

Lahjakorttiin ei ole pakko valita jotakin hoitoa, vaan sen voi kirjoittaa myös määrätylle rahasummalle. Toisaalta, jos on ostettu määrätty kasvohoito, ei ole pelkoa, että se menee väärin. Meillä jokainen hoito tehdään aina asiakkaan ihotyypin mukaan. Kaikki vaikuttavat aineet sekoitetaan vaan juuri sitä asiakasta varten.

Lähetämme myös lahjakortteja muille paikkakunnille, laitamme kirjeeseen laskun mukaan. Tai kortin voi ostaa verkkokaupastamme, ja maksaa suoraan pankkikortilla sinne. Ei ole siis mikään ongelma, jos lahjansaaja asuu Hämeenlinnassa, ja lahjan ostaja muulla paikkakunnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti