sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vallankumouksellinen silmänympärysvoide

Näin vappuna on hyvä hetki puhua vallankumouksesta ja silmänympärysongelmista. Vappu on perinteisesti vallankumousjuhla, ja joillakin saattaa vappuaamuna olla turvotusta silmänympärillä.

Dermalogica on lanseeranut uuden silmänympärysvoiteen Age reversal eye complex ( 15ml 78 €)nimeltään. Olemme Marin kanssa jo talven aikana testanneet sitä, ja voin sanoa etten ole koskaan käyttänyt niin tehokasta silmänympärysvoidetta. Aina kun Dermalogica lanseeraa uuden tuotteen, se on todella mullistava vaikutukseltaan, ja niin kävi tämänkin voiteen kanssa.

Tähän asti turvotukseen tarkoitetut silmänympärystuotteet ovat olleet suurelta osin ennalta ehkäiseviä. Nyt Dermalogican kehittämä kofeiini pohjainen tehoaine poistaa näkyvästi jo syntynyttä turvotusta. Pääraaka-aineena oleva retinoli on taas erinomainen poistamaan ikääntymisestä, ja kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Tämä voide sopii erityisen hyvin suomalaisille, koska se ehkäisee kuivuudesta johtuvaa herkistymistä, ja silmänympärysten ärtymistä.

Suosittelen tätä voidetta kaikille yli 30-vuotiaille yökäyttöön. Päiväksi on hyvä käyttää Total eye care ( 15ml 61 €) silmänympärysvoidetta koska siinä on aurinkosuojakerroin 15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti