torstai 16. kesäkuuta 2011

Puhdas ja raikas iho

Ihon puhtaus joutuu koetukselle helteisinä kesäpäivinä. Kun lämpötila ylittää yli 25 astetta, niin alkaa olla todella epämiellyttävän hikinen olo. Aurinkovoiteet, myös saattavat tuntua iholla paksummilta kuin muut voiteet, ja meikki imeytyy avoimiin, hikisiin huokosin.

Kesällä  kasvojen pesuaineelta vaaditaan paljon. Jos ihosi on enemmän rasvainen, tai haluat poistaa rasvaista aurinkovoidetta tai meikkiä, valitse Precleanse (150ml, 54 € ). Se on loistava sulattamaan öljyä ja rasvaa iholta, eikä takuulla kuivata. Levitä puhdistusöljy Preclense suoraan meikin päälle, tai aurinkovoiteen päälle. Hiero öljyä iholla puoli minuuttia, kastele sormet veteen, ja hiero kostutetuin sormin. Tämän jälkeen huuhtele runsaalla vedellä pois. Täydennä puhdistus ihotyyppisi mukaisella puhdistusmaidolla tai geelillä, esimerkiksi kuivemmalle iholle Ultra Calming cleanser ja kaikille ihotyypeille Special cleansing gel.

Tämä kaksoispuhdistus on yksi ihonhoidon perusasia. Voit kokeilla sitä ihan omalla puhdistusmaidollasi, jos se on varmasti vesiliukoinen. Pese ihosi kaksi kertaa, tässä on ajatuksena se, että ensimmäisellä pesulla poistetaan ulkopäin tullut lika iholta, siis meikki, pöly tai hiekka. Toisella pesukerralla poistetaan ihon itsensä erittämä lika, hiki ja rasva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti