perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kasvohoito poistaa turvotusta

Kasvohoidolla on todella voimakas nesteitä poistava vaikutus. Yleensä asiakkaat hämmästelevät vessassa juoksun tarvetta.

Kasvohoidossa teemme aina tehokkaan, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa elvyttävän hieronnan. Kasvohoito alueella on kaksi kolmasosaa ihmisen imusolmukkeista. Imusolmukkeet puhdistavat aineenvaihduntajätettä pois. Imusolmukkeita on leuan alla, kainaloissa, nivustaipeissa. Kasvohieronta elvyttää leuan alustan ja kainaloiden imusolmukeiden toimintaa.

Aina kun Mari tekee minulle kasvohoitoa, joudun pari kertaa juoksemaan vessassa hoidon aikana. Yritän myös hoidon jälkeen juoda tavallista enemmän, niin se pitää yllä lisääntynyttä nesteiden poistoa, saman neuvon aina asiakkaillenikin.

Jos kasvojen alueelle on kerääntynyt turvotusta, se usein näkyy ihon velttoutena. Tällaista veltostumista vastaan kasvohoito on erinomainen. Myös kaikki liikunta, ja kuntoilu edistää aineenvaihduntaa, ja siten estää turvotusta. Valitettavasti vaihdevuosi-iässä turvotuksen kerääntyminen elimistöön on aika tyypillistä. Estrogeenin väheneminen hidastaa aineenvaihduntaa. Tällöin on vain lisättävä liikuntaa, vähennettävä suolan määrää, ja lisättävä kasvohoitojen tehoa. Nanolift kasvohoidot ovat olleet todella tehokkaita poistamaan turvotusta, ja parantamaan ihon kiinteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti