lauantai 27. elokuuta 2011

Ihania kenkiä edullisesti

Poikkesin maanantai aamuna lempikenkäliikkeessäni, Eevan toiset kengät kaupassa Sibeliuksenkadulla. Harmikseni huomasin, että siellä on loppuunmyynti.

Paikalla oli muitakin yrittäjänaisia, tapasin siellä Siron alusasuliikkeen Anne Kallio-Lehtimäen. Jäimme juttelemaan, ja ei muuta voinut todeta, kuin harmittelua kaupan puolesta. Eevan toiset kengät oli kiva liike, ja tuotteet oli laadukkaita, ja palvelu hyvää. Kuitenkaan, Hämeenlinnasta ei löytynyt tarpeeksi asiakkaita. Aina, kun yksi pieni yritys joutuu lopettamaan se on tappio meille muillekin.

Mitä enenmän meillä olisi kaupungissa kivoja erikoisliikkeitä, sitä vetovoimaisempi ostospaikka kaupunki olisi. Nykyään on talouselämä niin paljon kiristynyt, että uudet yritykset joutuvat kamppailemaan paljon suuremmissa vaikeuksissa, kuin ennen. Uskon myös, että tämä tilanne jää pysyväksi, ei enää tule yhtään helpompia aikoja. Kiristyneessä kilpailussa on yksi suuri voimavara hyvä yhteishenki yrittäjien kesken. Hyvä tukiverkko löytyy toisista yrittäjistä.

Käykää nyt ihmeessä hyödyntämässä Eevan loppuunmyyntiä, siellä oli syötävän ihania kenkiä jäljellä ainakin maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti