tiistai 23. elokuuta 2011

Kokonaisvaltainen ihonhoito

Syksyllä, kun taas tulee uusia asiakkaita haluan tuoda esiin oman ajatustapani ihonhoidosta. Haluan tarjota asiakkaalle kokonaisen ihonhoito-ohjelman.

Yleensä asiakkaat ovat ehtineet kokeilemaan turhauttavan monta kosmetiikkasarjaa, ja kosmetologia, ja heitä on enää vaikea saada vakuuttuneeksi, että me tarjoamme aivan erilaista ihonhoitoa. Ensinnäkin Dermalogica eroaa täysin mistään muusta kosmetiikasta, jos sitä ei ole kokeillut, ei voi sanoa kokeilleensa kaikkea. Koska Dermalogica ei sisällä mineraalirasvoja, se käyttäytyy aivan erilailla, kun muu kosmetiikka. Silloin, kun pyritään nopeisiin tuloksiin, kaikki kosmetiikka jossa on tukkivia mineraalirasvoja pitäisi jättää pois. Itse en voisi enää kuvitella laittavani iholleni mitään mineraalirasvaa sisältävää kosmetiikkaa. En siis laittaisi omalle iholleni Lancomea, Estee Lauderia, Cliniciä, Biothermiä, vain muutamia

Jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen suunnitelma, sekä hoitolahoidoista, että kotihoidoista. Kosmetiikan maailma on niin oma erityisalansa, että on mahdotonta kuvitella löytävänsä avun ilman asiantuntijan apua. Kun hoitolahoito on säännöllistä noin 4-8 viikon välein tehtyä, ja kotona on oikeat ihonhoitotuotteet, ei ongelmia enää ole.

Kun luottaa tähän ohjelmaan säästää paljon aikaa ja rahaa. Ei tarvitse enää kerätä turhia pulloja, koska hoidon yhteydessä selvitetään aina sen hetkinen tarve. Suomen ilmastosta hoito on myös aina sovellettava ilmaston vaatimusten mukaan. Tiedän tämän menetelmän varmasti toimivan, koska näen sen asiakkaissani joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti