lauantai 13. elokuuta 2011

Tukea Kissakoti Kattilalle

Kävin eilen vierailemassa kissakoti Kattilassa, ja voi taivas miten ihana paikka se on. Mihin tahansa katsoo, niin aina joku karvaturri olla möllöttää.

Kävin viemässä heille arpajaisvoittoja, ja tekemiäni postikortteja myyntiin. Viikonloppuna on Elomessut, ja Kattilalla on siellä oma osasto. Siellä on arpajaiset, ja monenlaista myytävää, joilla kartutetaan Kattilan kassaa. Minä olen vuoden verran askarrellut postikortteja mitä myyn hoitolassani Kattilan hyväksi, ja nyt niitä on myös Elomessuilla. Postikortit eivät ole mitään taiteen helmiä, mutta ainakin ne on uniikkeja, ja käsintehtyjä. Jokainen kortti on arvovaltaisen raadin tarkistama, eli vähintään Valtsu, ja Jösse on ne läpi nuuskinut, joskus on Herttakin mukana. Korttien hinta on 3€,  ja se menee kokonaan Kattilan tilille.

Asiakkaat joskus ihmettelee, miten ehdin tekemään vielä korttejakin. Minusta se on mukavaa näpräämistä, ja olenhan kertonut etten osaa istua paikallani tekemättä käsilläni jotain. Samalla, kun katson TV:tä niin teen askartelua. Eihän TV:stä nyt ihmeellisiä ohjelmia tule, mutta pääasiassa katsonkin ostettuja sotaan liittyviä dokumentteja. Se on paras mahdollinen rentoutumistapa minulle, istun nojatuolissa kissat, ja askartelut sylissä, ja seuraan TV:tä.

Yleensä yhdessä illassa saan tehtyä 20kpl postikortteja, ja viikonloppuna tulee helposti 100 kappaletta. Viime jouluksi tein 2000 korttia, ja saman urakan teen tänäkin syksynä. Nyt kun tiedän, että rahat korteista menee hyvään tarkoitukseen, joka on minulle tärkeä, niin se tekee askartelusta mielekkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti