tiistai 6. syyskuuta 2011

Hyvästi Kaivokadun koivut

Tänään aloitettiinntekemään suurta hanketta Hämeenlinnan talousalueelle. Moottoritien katetyömaan aloitti kaatamalla puut Kaivokadun varrelta, ja Kaivokadun parkkipaikan ympäriltä. Tuli todella avaraa, siitä en tiedä onko se hyvä asia. Ainakin Kaivokadun asukkaat joutuvat pari vuotta kärsimään liikenteen melusta, ja rakennustyömaasta.

Ainahan kaikkea uutta vastustetaan muistan kun kerättiin adressia ettei Reskan kävelykatua saa jatkaa Saaristen kadulle asti. Nyt se on ollut siinä usean vuoden, ja kukaan ei enää muista miksi sitä vastustettiin. Yrityksen on kuitenkin aina sopeuduttava kaupungin muutoksiin, ja pitää ensin katsoa mikä on lopputulema tuosta rakennustyömaasta.

Se tietysti huolestuttaa, että Hämeenlinnan talousasiat eivät nyt ole oikein hyvällä tolalla, niin tulee hiukan luottamuspulaa onko kaikki varmaan harkittu loppuun saakka. Nyt kuitenkin Hämeenlinnassa on huutava pula parkkipaikoista. Kun olette tulossa kasvohoitoon, niin talon pihassa on viisi vieraspaikkaa, numerot 11-15.

Ne ovat olleet tänä kesänä kullan arvoisia, moni asiakas olisi myöhästynyt hoitoajastaan, ellei olisi voinut asiakkaalle neuvoa oman talon parkkipaikkaa. Ainakin sen asian kaupunki hoiti huonosti, ensin suljettiin parkkipaikat, ja vasta sitten alettiin rakentamaan Kaivoparkkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti