keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Marraskuun masennus

Viime syksynä, kun aloin tekemään Nanolift sarjahoitoja, todella moni asiakas sanoi, että tämähän oli ihan mielenterveyden hoitoa marraskuun pimeydessä. Nyt, kun taas alkaa päivät lyhentyä, sade humisee ikkunoissa, niin aloin itsekin miettiä, miten taas selviytyä pitkästä pimeän ajasta.

Tuo kasvohoitosarja kuulostaa ihan hyvältä konstilta. Kyllähän se jotenkin lieventää ajatusta marraskuusta, jos voisi miettiä, että silloin käyn kerran viikossa kasvohoidossa. Tietysti se on hinta kysymys, mutta joiden kohdalla se on mahdollista, niin se voisi olla mukava konsti. Hoidon ei myöskään tarvitse olla Nanolift joka on kaikkein kallein hoito, tosin myös tehokkain. Jos kuitenkin ajattelee enemmän tuota mielenvirkistystä, niin ihan pelkässä kasvohieronnassa voi käydä. Aikaa menee noin 45 min.ja hinta on 60 €.

Ihonhoidon kannalta se olisi aivan loistava idea, Suomen ilmastossa 4-8 kerran kasvohierontasarja pakkaskauden alkaessa parantaisi ihon tilannetta huomattavasti, ja vähentäisi kotihoidon tarvetta. Se olisi myös ihon vanhenemosen, ja ohentumisen kannalta tehokasta ennalta ehkäisyä.

Taidankin sopia Marin kanssa, että yritämme järjestää toisillemme tällaiset masennuksenpoisto kasvohieronnat joulua ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti