sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Suosituimmat tuotteet

Olette varmaan huomanneet, että sanon usein jostain tuotteesta,että se on meidän suosituin tuote. Se on tietysti hyvä keino vakuuttaa asiakkaita, että muutkin siitä tuotteesta tykkäävät. Kaikki tuotteethan ei missään nimessä sovi kaikille, mutta Dermalogicalla on monta tuotetta jotka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Itse pidän tosi kiinnostavana, mitkä tuotteet ovat suosittuja meillä, ja mitkä jossain Hesan hoitolassa. On myös kiva verrata, mitä Suomessa käytetään, ja mitä taas jenkeissä tai Saksassa. Käytän yleensä paljon aikaa näihin tilastoihin, koska ne kertoo paljon ihonhoitokulttuurista.

Tässä lista meidän suosikkituotteista:
1.Intensive Moisture Balance 100ml 85€ Yö-ja päivävoide
2.UltraCalming Cleanser 500 ml 73€ Puhdistusmaito
3.MultiVitamin Power Firm 15 ml 70€ Silmänympärysvoide
4.Total Eye Care 15 ml 62€ Silmänympärysvoide
5.Dynamic Skin Recovery SPF 30 50 ml 106€ Päivävoide
6.Skin Hydrating Booster 30 ml 93€ Kosteuttava tehotiiviste
7.Daily Microfoliant 75g 71€ Microkuorinta-aine
8.Sheer Tint Moisture SPF 15 40 ml 63€ Värillinen päivävoide
9.Sheer Tint Redness Relief SPF 15 40 ml 67€ Punoitusta rauhoittava kosteusvoide
10.Antioxidant HydraMist 150 ml 62€ Hoitosuihke

2 kommenttia:

  1. Aika kalliita tuotteita. Voisiko selvitä ihonhoidosta ihan apteekin perusvoiteilla? Niissäkin on valinnanvaraa eri ihotyypeille.

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Anteeksi, että vastaan vasta nyt, mutta huomasin kommenttisi vasta. Kysymyksesi on hyvä, kuulen sitä usein. Perusvoiteet on aivan eri asia, kuin laadukas kosmetiikka. Perusvoiteet sisältävät mineraalirasvoja, jotka ovat puhdistettua maaöljyä, samaa mistä polttoöljytkin tehdään. Ne merkitään sisällysluettoloon liquid parafin tai mineral oil. Vaseliini on yksi tyypillisin mineraalirasva. Mineraalirasvat eivät imeydy ihoon eivätkä ole vesiliukoisia. Ne ovat vaikutukseltaa rasvaista ihoa tukkiva, ja kuivaa ihoa kuivattava. Ainoastaan täysin normaali iho voi saada perusvoiteesta suojaa, mutta rasvoittuvalle iholle tulos saattaa olla katastrofi.
    Dermalogica on ainoa Suomen markkinoilla oleva ihonhoitosarja joka on tehty ilman mineraalirasvoja, sen voidepohja on vesiliukoinen biotekninen kasvisöljy. Ainoa ikävä puoli on hinta. Tosin tuotteet kestävät paljon pitempään, kuin mineraalirasvoja sisältävät voiteet koska kaikki raaka-aineet imeytyy. Esimerkiksi tuo suosikkivoide Intensive moisture balance 100ml kestää noin 3-4kertaa kauemmin käytössä, kuin vastaavan kokoinen perusvoide.
    Kosmetiikassa on todella paljon eroja ja näen sen ihmisten ihossa kolmenkymmenenvuoden kokemuksella. Toivoisin, että Dermalogican kaltaiset tuotteet olisivat hinnaltaan sellaisia, että ne olisi kaikkien käytettävissä, niin iho ongelmia olisi paljon vähemmän. Itse en laittaisi omalle iholleni perusvoidetta, koska ihoni on niin kuiva, että se aiheuttaa vaan kuivuuskierteen.
    Todella kiva, kun sain kysymyksen vastaan näihin erittäin mielelläni ja lupaan olla tarkkana, että mikään ei enää menisi ohitse. Tämä on blogin tarkoituskin saada aikaan vuorovaikutusta.
    Omalla allani on niin paljon hömpötystä ja rahastamista, että haluan tuoda oikeaa ja rehellistä tietoa omasta työstäni.

    Inkeri

    VastaaPoista