maanantai 12. syyskuuta 2011

Vältä näppyjen puristelua

Yksi tapa ylläpitää näppyjä, ja tulehdusta ihossa on puristaa aina kaikkea pientäkin, kun niitä ilmaantuu. Näen tämän hyvin usein ihmisillä joilla on taipumus ihon rasvoittumiseen, ja näppyihin.

Voin, vaikka vannoa ettei ihon puristelusta omatoimisesti ole mitään hyötyä, vaan päinvastoin haittaa. Moni epäpuhdas iho olisi huomattavasti paremmassa kunnossa, ellei kotihoito olisi niin rajua. Puristelulla voi saada aikaan ihan pysyviä arpiakin, mutta ainakin se hidastaa ihon parantumista. Minä myös aina näen ihosta, kun näin on tehty. Eli sitä ei voi tehdä minulta salaa:).

Ihoa kannattaa rauhoittaa kuorinnoilla, ja naamioilla, tai paikallishoitoaineilla. Yleensä naamio on paras ratkaisu, se nopeuttaa näppyjen parantumista, ja samalla rauhoittaa tulehdusta. Kun tulehdus rauhoittuu finnit, ja näpyt eivät näy niin hyvin.

Jos ihon epätasaisuus kovasti harmittaa, niin meikkivoide on ihan hyvä apu. On paljon parempi ihon kanalta peittää sitä hyvälaatuisella meikkivoiteella, kuin yrittää puristella näppyjä näkymättömiin. Youngbloodin meikkituotteet sopii tähän erinomaisesti, koska ne sisältävät mineraalipigmenttejä, jotka eivät rasvoita ihoa.

Kaikista parasta on neuvotella kosmetologin kanssa, mitä juuri sinun ihollesi olisi parasta tehdä, kun näpyt alkavat kotona ylivoimaisesti harmittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti