keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Myyjäiset kissakoti Kattilassa

Taas muistutan näistä eläinsuojeluasioista. Kissakoti Kattilassa järjestetään joulumyyjäiset sunnuntaina 27.11, osoitteessa Vanajantie 10. Samassa paikassa missä Kattila sijaitseekin ja ellei mitään poikkeustilannetta ole, niin varmaan kissoja pääsee moikkaamaankin.

Yleensä tässä vaiheessa syksyä alkaa kattien määrä lisääntyä,koska kesäkissat saadaan kiinni. Kattilan työhän on sitä, että kiltit vapaaehtoistyötekijät hoitaa ongelmaa, jonka ihminen itse on tehnyt. Jos ei aina vaan olisi niitä vastuuntunnottomia ihmisiä, jotka jättävät eläimensä heitteille ei Kattilaa edes tarvittaisi. Tosin Kattilassa on myös paljon kissoja, jotka tulevat suoraan omistajalta pitovaikeuksien takia. Kissa saa näin uuden mahdollisuuden, kenenkään ei tarvitse lopettaa tervettä, nuorta kissaa vaan sille etsitään uusi koti.

Myyjäisissä on arpajaiset ja paljon kivaa joululahjatavaraa myynnissä. Sieltä löytyy myös noita minun tekemiä joulukortteja. Niitä voi käydä ostamassa myös täältä hoitolasta, hinta on 3€ kpl ja se menee suoraan Kattilan hyväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti