lauantai 12. marraskuuta 2011

Tehokas hoito couperosalle

Paljon uusia ajatuksia on tullut mieleeni, kun olen keskustellut tämän internet-markkinointikurssin muiden yrittäjien kanssa. Yksi miehistä alkoi kysellä Nanolift hoidosta, kun hänen vaimollaan on paha couperosa. Couperosa oli ilmeisesti sen verran suuri suru vaimolle, että mieskin oli selvillä miten paljon se kiusasi. Hän kysyi voisiko Nanolift hoito auttaa couperosaan, vai onko se ainoastaan vanhenevalle iholle ryppyhoito.

En ollut asiaa koskaan oikein miettinyt tältä kantilta, koska minulle itselleni oli itsestään selvää, että vanhenevan ihon ohentumista ja couperosaa hoidetaan samalla mekanismilla. En ole siis koskaan erityisesti hehkuttanut, että Nanoliftillä saa hyviä tuloksi couperosaan, kun en vain ole tullut ajatelleeksi, että se on niin paha ongelma. Nykyään, kun hoidan melkeimpä samoja asiakkaita koko ajan, hyvin harvoin tulee uusi asiakas minulle , niin ei heillä ole enää couperosaa, kuin nimeksi. Eli säännöllisellä hoidolla se on täysin voitettu iho-ongelma.

Nanolift on ihan erinomaisen hyvä menetelmä hoitamaan couperosaa, koska sillä saadaan iho vahvistumaan. Jos minulle nyt tulisi kolmikymppinen asiakas, joka kärsii couperosasta olisi aika helppo saada couperosa rauhoittumaan ja sen lisääntyminen loppumaan. Nanolift kasvohoidon hoitotuotteet vaan vaihdetaan couperosaihon tuotteiksi. Nythän Dermalogican Redness Relief voide kotikäyttöön on uudistunut ja sen teho tuplaantunut. Nyt, kun vielä opin paremmin käyttämään tietotekniikkaa, niin tästä kohtaa pitäisi olla linkki verkkokaupan Redness relief voiteeseen, niin asiakas näkisi heti mitä se on. Odottakaa, nyt hetki vielä, kyllä senkin opin.

Meillä on siis erittäin hyvä menetelmä couperosa ihon hoitoon, minä en vaan ole hoksannut sitä mainostaa. En usko, että mikään muu tämän hetken menetelmä auttaa niin selkeästi couperosaan, kuin Nanolift.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti