perjantai 9. joulukuuta 2011

Jouluostoksille!

Tänä vuonna olemme Marin kanssa erityisesti panostaneet nuorille sopiviin joululahjoihin. Muutenkin meillä on paljon hyviä joulutarjouksia sekä itselle, että lahjaksi. Niistä lähtee asiakaskirje ensi viikolla ja samaan aikaan ne tulee nettikauppaamme.

Meille voitte tulla ostoksille myöhemminkin illalla, koska olen lähes aina paikalla klo 19.00 saakka. Usein olen paljon pitenpäänkin, mutta kannattaa soittaa ja kysyä, jos olette tulossa klo 17.00 jälkeen. Auton saa parkkiin takapihalla olevaan taloyhtiön vierasparkkiin, paikka numerot 11-15. Ostoksille voi poiketa ilman eri ilmoitusta, olemme Marin kanssa varautuneet, että olemme vuoron perään vapaana palvelemaan.

Paras lahja nuorisolle on teinipuhdistus lahjakortti ja siitä on tarjouspaketti johon kuuluu lahjakortti teinipuhdistukseen, Clean Start hoitotuotepakkaus ja kaunis pikkureppu YHT. 100€, norm. 134€. Youngbloodin meikkituotteista löytyy monenlaista hyvälaatuista meikkiä kivaan hintaan. Youngbloodin tosi suosittu jauhemainen mineraalimeikki on nyt pikkukokona, joka sopii hyvin lahjaksi. Pakkauksessa on pieni mineraalimeikki, Kabuki-sivellin ja meikinpohjustusgeeli hinta on 60€, kun normaalisti pelkkä sivellin maksaa 58€. Kannattaa poiketa katsomaan mitä kivaa meiltä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti