tiistai 13. joulukuuta 2011

Lahjaksi naiselle

Joululahja asiat ovat nyt kovasti pinnalla ja meilläkin alkaa joululahjaostoksien aika. Ei varmaan sen parempaa joululahjaa naiselle ole, kuin lahjakortti kauneushoitolaan. Vuosi vuodelta lahjakortteja menee yhä enemmän ja moni ostajakin on tullut jo tutuksi. Monessa perheessä on jo perinne, että äiti saa lahjakortin meille.

Lahjakortin voi kirjoittaa määrätylle hoidolle tai sitten rahasummalle. Me olemme hyvin joustavia lahjakorttien kanssa, ja jos asiakas haluaa muuttaa valittua hoitoa sekin käy kyllä. Tänä vuonna olemme tehneet valmiita tarjouspaketteja, että lahjanosto olisi mahdollisimman helppoa. Täydellinen kasvohoito on kaikista suosituin lahjakorttihoito, se on perusteellisin meidän kasvohoidoista ja hinta on 105€. Nyt lahjakortin ostaja saa samaan hintaan Power Duo pakkauksen, joka sisältää kaksi hellävaraista kuorintaa. Toinen on päivittäin käytettävä Daily Microfoliant ja toinen on Gentle cream exfoliant, jota suositellaan 2 x viikossa. Edun arvo on 35€.

Nuorelle naiselle kiva lahja on teinipuhdistuspaketti. Siinä on lahjakortti teinipuhdistukseen ja Clean Start tuotteista aloituspakkaus, joka riittää noin kuukauden. Tuotteet on pakattu söpöön pikkureppuun ja paketti on hinnaltaan 100€, normaalisti 132€.

Iäkkäämmälle naiselle, joka ei välitä kasvohoidosta on aivan ihana saada lahjakortti parafiinikylpykäsihoitoon. Se on meillä yksi talven suosikkihoito, varsinkin jos on kulumaa ja nivelkipuja sormissa, lämmin parafiini helpottaa niitä. Lahjakortti ja Dermalogican Multivitamin käsivoide on yhteishintaan 79€, normaalisti 99€. Multivitamiini käsivoide on myös tuote jota kerran kokeiltuaan ei muuta haluakkaan. Käsivoiteen hinta yksinään on 40€ ja sekin on varmasti mieleinen ja laadukas lahja.

Tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti