tiistai 3. tammikuuta 2012

Dermalogican edullisin vaihtoehto

Laitan tähän nyt suositukset ihan perushoitotuotteista millä pystyy pitämään ihon terveenä ja tasapainottamaan ihotyypin. Nämä ei ole kovinkaan elvyttäviä aineita, vaan sopivat kaiken ikäisille. Tosin aina riittävä kosteutus on paras tapa ehkäistä ihon rypistymistä.

Puhdistukseen: Ultra Calming cleanser 500ml 73€,  kuluu 2-3 vuodessa.
Silmän ympärysvoide: Total eye care 15ml 60€, kuluu 3-4 vuodessa.
Hoitovoide: Intensive moisture balance 100ml 85€, kuluu 3 vuodessa.
Kuorinta: Daily Microfoliant 75g 71€, kuluu 2 vuodessa.

Laskemalla suurimmalla kulutuksella tuotteet maksavat 2,37€, jos käytät niitä aamulla ja illalla niin kuin kuuluukin. Tähän olen laskenut, että Daily Microfoliantia käytettäisiin joka päivä, mutta niihän se ei kaikkien kohdalla ole. Sekin siis pudottaa hintaa. Sitten jos käy kasvohoidossa joka toinen kuukausi ja hoito olisi Kosteuttava Kasvohoito 82€, niin hoidot maksaisivat vuodessa 492€. Näin laskien joka kuukausi menisi ihonhoitoon 112€. Jos haluaa tulla vielä vähemmällä toimeen, niin sitten kannattaa vähentää kasvohoitojen määrää. On aina parempi panostaa päivittäiseen kotihoitoon, kun silloin tällöin tehtäviin kasvohoitoihin.

Meiltä voi myös ostaa pelkästään kotihoitotuotteet. Asiakas on ihan yhtälailla meidän tärkeä asiakas, vaikka ei koskaan kävisikään kasvohoidossa, vaan ostaa tuotteensa meiltä. Yleensä paljon kalliimpi vaihtoehto on käydä meillä hoidossa ja ostaa tuotteet mistä milloinkin. Silloin tuotteet eivät tue toinen toistensa vaikutusta, eivätkä jatka kasvohoidon vaikutusta. Kun kotona käyttää Dermalogican tuotteita saa kasvohoidon vaikutuksen pysymään kaksikin kuukautta, mutta ilman niitä hoitovaikutus puoliintuu. Ostamalla edullisia market-tuotteita hinta vuotta kohti tulee paljon kalliimmaksi, koska ne eivät riitä läheskään yhtä kauan, kuin tiiviste tyyppinen Dermalogica.

Kannattaa myös huomioida, että meillä on erittäin hyviä tarjouksia Dermalogican tuotteista, niitä hyödyntämällä saa aika paljon säästöä aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti