maanantai 2. tammikuuta 2012

Härkäviikot

Nyt on alkamassa pitkät Härkäviikot, jolloin vanhan kansan mukaan eletään säästeliäästi ja vaatimattomasti. Ajattelinkin Härkäviikkojen kunniaksi tehdä blogipostauksia rahankäytöstä kosmetiikkaan ja taloudellisuudesta.

Olen moneen kertaan ihmetellyt tässä blogissakin miksi asiakkaat haluavat valita epätaloudellisia ja kalliita vaihtoehtoja. Yritän usein selittää, että Dermalogican käyttö kosmetiikkana tulee huomattavasti halvemmaksi, kuin joku muu saman tasoinen kosmetiikkasarja. Ja oikeastaan Suomessa ei ole edes myynnissä saman tasoista muuta kosmetiikkaa, kuin Dermalogica. Kaikki Dermalogican tuotteet sisältävät niin tiivistä raaka-ainetta, että esimerkiksi kosteusvoidetta tarvitaan puolet siitä mitä jonkun muun sarjan tuotetta tarvitaan.

Kerron aina hoidon aikana mitä tuotteita suosittelen kotiin ja milloin seuraava hoito olisi parasta tehdä. Suosituksissa kerron aina kaikista parhaimman ja perusteellisimman hoitomenetelmän, koska on myös niitä jotka haluavat tehdä aivan kaiken mahdollisimman. Kerron kuitenkin myös ne vaihtoehdot mitkä ovat välttättömät ellei asiakas halua kaikkea. Koskaan emme Marin kanssa halua tyrkyttää, eikä koskaan tarvitse ajatella, että me jotenkin loukkaantuisimme ellei asiakas osta tai varaa uutta aikaa.

Siksi suosittelemme mieluusti varaamaan seuraavan ajan samalla kertaa, kun on lähdössä, koska aikamme täyttyvät niin nopeasti. Toinen syy on se tiedän itsestänikin että, ajanvaraus vaan unohtuu tehdä ja sitten hoito lykkääntyy todella pitkälle, kun emme pysty heti antamaan aikaa, kun asiakas muistaa soittaa. Kuitenkin asiakas itse päättää, koska haluaa tulla emme mitenkään halua ketään painostaa ja emme siitä suutu, jos aikaa ei varatakkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti