lauantai 14. tammikuuta 2012

Huipputarjous silmänympärysvoiteista

Meillä on ihan ainutkertainen tarjous Dermalogican silmänympärystuotteista, tarjous on voimassa niin kauan, kun tavaraa riittää. Arvioisin, että jäljellä on vielä noin 30 tarjouspakettia.

Kun ostat minkä tahansa Dermalogican silmänympärysvoiteen, niin  saat yökäyttöön tarkoitetun Age reversal eye repairin puoleen hintaan. Age reversal eye repair on keväällä markkinoille tullut super ryppyvoide yökäyttöön 15ml 78€, eli nyt toisen silmänympärysvoiteen kanssa 39€. Tästä voiteesta on tullut erittäin hyvää palautetta asiakkailta ja itse olen siihen aivan ihastunut. Kuivuudesta johtuvia ryppyjä Age reversal eye repair poistaa silmin nähtävästi ja päiväksi käytettävä voide imeytyy paremmin ja siten ehkäisee kuivuutta hyvin.

Nämä Age reversal eye repairin rinnalle tarkoitetut silmienympärysvoiteet ovat Total eye care 60€, Intensive eye repair 66€, Multivitamin firm 70€.  Kevein voide on Total eye care ja se poistaa myös silmienympäryksen tummuutta ja siinä on 15 aurinkosuoja. Intensive eye repair on täyteläisin voide ja atooppiselle iholle, kuivalle ja vanhenevalle iholle tarkoitettu. Multivitamin firm on rypistymiselle paras ja poistaa turvotusta. Se estää myös kyynelnesteen kuivattavaa vaikutusta ja sopii myös suunympärysryppyihin.

Nyt kannattaa tulla ostoksille näin loistava tarjous ei toistu ihan äkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti