sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Juutalaista naiskauneutta

Suunnittelen juttua Yrittäjän ajatuksia blogiini Lähi-idän ja Israelin tilanteesta. Tuli mieleeni, kun kävin Israelissa joskus viisitoista vuotta sitten mitä laitoin merkille israelilaisista naisista. Silloin meillä Suomessa ei vielä ollut naissotilaita ja se pisti silmään miten paljon niitä oli Israelissa. Katukuvassa sotilailla oli kiväärit ja kaikki varustus yllä ja se oli ihan normaalia arkipäivää siinä maassa.

Mielenkiintoista ol, kun kävimme jossain kylpylässä nämä sotilastytöt tuli kanssa sinne. Sieltä maastopukujen alta tuli tyylikkäitä naisia, jotka oli viimeisen päälle laitettuja. Pistin merkille heidän hyvin hoidetut kyntensä ja kirkkaan punaiset lakat sormissa ja varpaissa. Alusvaatteet olivat pikku stringejä ja pitsiliivejä ei järkeviä slogeja mitä moni suomalaisnainen työssään käytti siihen aikaan.

Israelhan on varsinainen kansojen sulatusuuni, sinne on asettuneet juutalaiset ihan ympäri maailmaa. Juutalaiset ovat pääasiassa tummia iholtaan ja hiuksiltaan. Heillä on myös kauniit, selkeät piirteet ja hoikka vartalon malli. Voisi sanoa, että juutalaisnaisilla on verenperintönä paljon kauniita ulkonäköominaisuuksia. Tavallaan heissä on yhdistettynä ranskalaisten ja italialaisten luontainen naisellisuus ja slaavilaisten koristeellisuus ja itsevarmuus.

Israel on maa mihin ehdottomasti haluan uudestaan, siellä ihminen on aivan uskomattomien historian tapahtumien keskellä.

1 kommentti:

  1. Näin se on. Rokan Antti, Tikkakosken mannekiini ja Israelin naissotilaat ovat samaa kovaa rautaa.. Enpä löydä arvostukselleni enään sanoja..

    VastaaPoista