keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Uusi tuote Dermalogicalle!

Mari on tämän päivän Helsingissä PR-Cosmeticissa lanseeraustilaisuudessa koska markkinoille tulee uusi tuote. Emme voineet jättää firmaa tyhjilleen, vaan päätimme, että minä jään tekemään töitä ja Mari opettelee uutta. Huomenna sitten saan Marilta jo valmiiksi "pureskellun" opin.

Dermalogica lanseeraa uuden hoitotiivisteen ryppyjä vastaan ja hidastamaan ihon ohentumista. Tuotteen nimi on Overnight Repair Serum ja se tulee olemaan hinnaltaan noin 100€. Tätä tuotetta on kehitetty jo muutama vuosi ja sitä on testattu Amerikassa oikeilla asiakkailla jo pitkään. Mikään vanhoista Dermalogican tuotteista ei jää pois, vaan tämä on ihan erilainen, kuin muut jo olemassa olevat tuotteet.

Dermalogica lanseeraa aika harvoin uutta tuotetta joten on odotettavissa mullistava uutuus. Serum on hyvin saman kaltainen, kuin kasvohoidossa käytössä oleva seerumi. Tällainen seerumi tyyppinen aine imeytyy syvemmälle, kuin voiteet ja on siksi tehokkaampi. Tuo kasvohoidoissa jo käytössä oleva seerumi on tehostanut hoitojen vaikutusta huomattavasti ja samaa voi odottaa tältä kotihoitoon tarkoitetulta tuotteelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti