lauantai 31. maaliskuuta 2012

Nanolift on parasta ihollesi

Olemme nyt kaksi vuotta tehneet Marin kanssa kehittämääni Nanolift hoitoa ja tulokset ovat paremmat, kun koskaan uskalsin odottaakkaan. Myönnän, että olen todella ylpeä itsestäni ja tyytyväinen, että pitkä työkokemukseni on opettanut minut luomaan uutta. Ihmettelen myös kovasti miksi kollegani eivät ole lähteneet myös kehittämään jotain omaa ja uutta. Loppujen lopuksi ei tarvita suurtakaan kekseliäisyyttä tehdäkseen jotain erilaista, kunhan vain jaksaa käyttää päätään. Suurin motiivi oman hoidon kehittämiseen oli se, että Suomen ilmastossa vaaditaan ihon hoidolta täysin eri asioita, kun jenkeissä tai Keski-Euroopassa. Perintötekijät tekee myös suomalaisille erilaiset vaatimukset ja iho-ongelmat, kun muualla.

Yhdistin kolme erilaista menetelmää ja tein niistä yhden kokonaisuuden. Nanolift hoitoa voi tehdä joko yksittäin jolloin aikaa varataan lähes kaksi tuntia ja hinta on 112€, tai kolmen kerran sarjahoitona. Sarjahoitoon kuuluu kolme hoitokertaa joihin menee aikaa tunti per kerta ja kotikäyttöön tulee Power Rich hoitovoide. Sarjan hinta voiteineen on normaalisti 480€, mutta siinä on kevään tarjous kesäkuun loppuun saakka 390€. Ennen sarjahoidon aloittamista suositellaan tehtäväksi tuo kahden tunnin perus Nanolift hoito, joka valmistelee ja puhdistaa ihon sarjahoidon vaikutuksia varten. Hoitoja suositellaan tehtäväksi 1-3 viikon välein, liian pitkät hoitovälit esimerkiksi koko ajan 3 viikkoa heikentää hoidon tehoa. Parasta olisi jos nuo kaikki neljä hoitoa olisi ohitse 6-7 viikon kuluessa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja siitä ei ole mitään negatiivisia vaikutuksia. Iho on sileä ja kaunis meiltä lähtiessä ja siihen voi tehdä meikin, jos asiakas haluaa. Hoito laittaa aineenvaihdunnan voimakkaasti liikkeelle ja yleensä vessassa sa juosta hoidon jälkeen. Voi olla, että jos meiltä menisi suoraan vaikka teatteriin se voisi olla tukalaa, koska monet sanovat juoksevansa sen illan aikana vessassa kerran tunnissa. Esimerkiksi laihdutuksen tukena hoito on hyväksi, kun aineenvaihdunta samalla paranee koko elimistöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti