perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hurahtanut huiveihin

Olen edelleen jatkanut hurahdustani huivien neulomiseen. Nyt korttiaskartelu on jäänyt vähemmälle, mutta eiköhän senkin vuoro vielä tule. Langat ovat kertakaikkiaan niin ihania ettei niitä voi olla ostamatta ja netissä löytyy useita hyviä verkkokauppoja langoille ja käsityötarvikkeille.

Tällä hetkellä on valmiina pari-kolmekymmentä kaulahuivia ja lisää tulee koko ajan. Yksi huivi valmistuu yleensä parissa illassa ja viikonloppuna ehdin tehdä neljä, tai viisi. Kutominen on niin helppoa samalla, kun katselee TV:tä. Me tilasimme myös pari mielenkiintoista historia sarjaa DVD:nä ja niitä katsoessa kudon samalla. Kumpikin sarja on Rooma valtakunnan ajoista kertovaa, toinen on Spartacuksen elämästä ja toinen Rooman keisareista. Kummassakin on toistakymmentä yli tunnin kestävää osaa, niin aika monta kaulahuivia ehdin niiden aikana kutoa.

Suunnittelen sellaista, että syksyllä, kun huiveja olisi jo todella paljon, otan ne hoitolaan myyntiin. Laittaisin niihin kohtuu hinnan ja siitä menisi vähintään puolet Kissakoti Kattilaan ja loput uusien lankojen ostoon. Ellei ne menisi hoitolassa kaupaksi, niin sitten annan ne Kattilan myyjäisiin myytäviksi ja arpajaisvoitoiksi. Tällainen on siis alustava suunnitelma, saa nyt nähdä kestääkö inspiraationi kesän yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti