perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kevään 2012 uudet meikit

Nyt tuli iso paketti Youngbloodin uusia meikkituotteita ja uusia värejä. Ja aivan ihania värejä taas kerran. Uusi laatu on poskipunassa, puuterimaisen poskipunan rinnalle on tullut Luminous creme blush ( 41€) joka on puuterin ja voiteen välimuoto. Tuote levitetään sormin, niin kuin voideposkipuna yleensäkin, mutta sen pysyvyys on yhtä hyvä kuin puuterimaisen punan. Värejä on kaksi, toinen on vaalea roosa ja toinen kirkkaampi koralli.

Silmien rajaukseen saimme vihdoinkin tämän Suomessa moneen kertaan loppuun myydyn Gel Linerin ( 35€). Se on paras rajaus mitä olen ikinä kokeillut, enkä ihmettele, että se loppui maahantuojalta yhtenään. Olemme Marin kanssa käyttäneet sitä tammikuusta saakka ja enää en siitä luopuisi. Sen pysyvyys on erinomainen, mutta se lähtee tosi hyvin pois puhdistusmaitopesulla. Värejä siinä on kolme harmaa, musta ja ruskea. Paras on tuo tumman harmaa Galaxy nimeltään, se on varma valinta ihan kaikille.

Huulipunan nimi on Tangelo (31 €) ja se on kirkas oranssiin vivahtava koralli. Huulikiille on syötävän suloinen murrettu koralli nimeltään Coral Kiss ( 37 € ). Luomivärejä on kaksi ja ne on tosi suosittua opaalihohdelaatua, värit on Kasbah ( 33€) joka on liilansävyinen kulta ja Golden Beryl joka taas on ruskean ja kullan välimuoto. Tervetuloa katsomaan uusia värejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti